Libnet.ro
UNICEF

13:00

Petre Daea: Mecanismele de combatere a pestei porcine nu sunt suficiente; trebuie intensificata cercetarea

Antena3 Antena3,
Petre Daea: Mecanismele de combatere a pestei porcine nu sunt suficiente; trebuie intensificata cercetarea

Mecanismele existente in prezent de combatere si eradicare a pestei porcine africane nu sunt suficiente, astfel ca trebuie alocate sume consistente pentru cercetare, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, in. continuă pe Antena3

Daea, la Bruxelles: Pesta porcina este un monstru care a trecut granitele statale. Mecanismele de eradicare nu sunt suficiente

Mecanismele de combatere si eradicare a pestei porcine africane nu sunt suficiente, a afirmat vineri ministrul Daea, sugerand ca trebuie alocate sume consistente pentru cercetare.

Petre Daea explica de ce e atacat de unii lideri din opozitie: Sunt vegetarieni

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat ca stie unii lideri din opozitie care sunt vegetarieni si incearca prin atacurile la el, pe tema pestei porcine, sa aiba o rampa de lansare politica.

Daea, la Antena 3: Dacian Ciolos stia de pericolul pestei porcine africane la numirea n functia de premier

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarant luni seara la Antena 3 ca fostul ministru al Agriculturii si comisar european Dacian Ciolos stia de pericolul pestei porcine, iar in cinci luni de la investirea sa a schimbat cinci presedinti ai ANSVA, potrivit Mediafax.

Zeci de mii de vulpi si sacali vor disparea din Romania potrivit unei decizii recente a Ministerului Apelor. Animalele, victime colaterale ale pestei porcine africane

Reprezentantii WWF Romania trag un semnal de alarma cu privire la consecintele dezastruoase pe care le vor avea asupra faunei salbatice din Romania noile masuri de combatere a pestei porcine africane PPA) aprobate recent de Ministerul Apelor si Padurilor.

Zeci de mii de vulpi si sacali vor disparea din Romania. Animalele, victime colaterale ale pestei porcine africane

Reprezentantii WWF Romania trag un semnal de alarma cu privire la consecintele dezastruoase pe care le vor avea asupra faunei salbatice din Romania noile masuri de combatere a pestei porcine africane PPA) aprobate recent de Ministerul Apelor si Padurilor.

DEZASTRU economic in LANT din cauza PESTEI PORCINE: Se va ajunge la 100% carne din import

Criza pestei porcine africane din Romania nu afecteaza doar fermierii sauproducatorii de carne de porc, ci se rasfrange si asupra producatorilor de mezeluri care sunt nevoiti sa isi amplifice importurile de ma.

Controale la 5.000 de restaurante, cantine si macelarii, verificate in cadrul campaniei impotriva pestei porcine

Desi nu afecteaza deloc oamenii, inspectorii ANSVSA au efectuat luna trecuta nu mai putin de 5. 000 de restaurante, cantine si macelarii in cadrul campaniei de prevenire a propagari pestei porcine africane.

Procurorii fac pasi in dosarul pestei porcine! Persoane importante vor da declaratii

Procurorii fac pasi in dosarul pestei porcine! Acestia au cerut mai multe documente de la ANSVSA referitoare la raspandirea acestui virus. Surse judiciare afirma ca persoane importante vor da declaratii in.

incepe masacrul mistretilor pentru combaterea pestei porcine. Peste 80.000 de animale, vanate pana la 1 decembrie

Extinderea pestei porcine face ca autoritatile sa ia masuri pentru reducerea populatiei de mistreti, animal salbatic care contribuie la extinderea virsului. Astfel, in judetul Alba, pana la 1 decembrie 2018, trebuie vanati 3. 470 de mistreti. La nivel national trebuie ucisi peste 81. 000 de mistreti.

Dosarul pestei porcine: Procurorii cerceteaza faptele de raspandirea bolilor la animale sau plante si neglijenta in serviciu

Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului General au declansat cercetarile cu privire la modul in care autoritatile au intervenit si au gestionat criza pestei porcine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )