Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de mii de vulpi si sacali vor disparea din Romania. Animalele, victime colaterale ale pestei porcine africane

Adevărul Adevărul,
Zeci de mii de vulpi si sacali vor disparea din Romania. Animalele, victime colaterale ale pestei porcine africane

Reprezentantii WWF Romania trag un semnal de alarma cu privire la consecintele dezastruoase pe care le vor avea asupra faunei salbatice din Romania noile masuri de combatere a pestei porcine africane PPA) aprobate recent de Ministerul Apelor si Padurilor. continuă pe Adevărul

Zeci de mii de vulpi si sacali vor disparea din Romania potrivit unei decizii recente a Ministerului Apelor. Animalele, victime colaterale ale pestei porcine africane

Reprezentantii WWF Romania trag un semnal de alarma cu privire la consecintele dezastruoase pe care le vor avea asupra faunei salbatice din Romania noile masuri de combatere a pestei porcine africane PPA) aprobate recent de Ministerul Apelor si Padurilor.

Evolutia Avon Cosmetics pe piata de cosmetice din Romania in ultimii ani

Avon, lider pe piata cosmeticelor din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 560 milioane lei in 2017, a ajuns la un portofoliu de peste 1. 000 de produse, dintre care parfumuri, produse pentru machiaj, ingrijirea corpului, tenului si parului, precum.

Numai de bine. Scoala din Romania vs. scoala din strainatate. Ce spune o adolescenta care studiaza in Grecia

Vedem acum o comparatie a scolii de stat din Romania cu una din strainatate, din Grecia mai exact. Ilinca Dascalu este o adolescenta de 14 ani, care de doi ani locuieste acolo. Fata spune ca acolo totul este.

Primul magazin online din Romania cu documente de reurse umane

Integra HR, companie clujeana de recrutare si consultanta in resurse umane, lanseaza IntegraHR Shop, primul magazin online din Romania cu proceduri de HR profesioniste, disponibile pentru descarcare imediata. Peste 40 de documente de resurse umane sunt.

Valcov recidiveaza: A postat un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt naziste

Darius Valcov, unul dintre oamenii lui Liviu Dragnea si eminenta cenusie a programului economic al PSD, a postat pe Facebook un clip care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania sunt.

Fifor: Sedinta CEx a demonstrat ca PSD este cel mai democratic partid din Romania

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca sedinta conducerii PSD de sambata a demonstrat ca partidul este cel mai puternic si mai democratic din Romania si ca eventualele diferente de opinie nu reprezinta fragmentari sau ruperi ale formatiunii.

Masini cu daune de zeci de mii de euro, la vanzare in Romania

Un procent de 66% dintre masinile verificate pe InspectorAuto. ro in perioada ianuarie - august 2018 au avut cel putin un incident, iar in maxim 5% din cazuri vanzatorii specificau acest lucru in anuntul de vanzare al masinii.

Adevarul Live de la 11.00: Povestea celui mai popular cardiolog. Dezminte leacurile minune, iar postarile sale sunt urmarite de zeci de mii de romani

Vasi Radulescu, unul dintre cei mai populari cardiologi din Romania, vorbeste la Adevarul Live despre cum a pornit lupta impotriva leacurilor minune care circula pe internet, cum a ajuns sa fie atat de indragit in mediul online si care sunt povestile de viata aflate in spital si care i-au schimbat perspectiva asupra vietii.

Adevarul Live, ora 11.00: Povestea celui mai popular cardiolog. Dezminte leacurile-minune, iar postarile sale sunt urmarite de zeci de mii de romani

Vasi Radulescu, unul dintre cei mai populari cardiologi din Romania, vorbeste la Adevarul Live despre cum a pornit lupta impotriva leacurilor-minune care circula pe internet, cum a ajuns sa fie atat de indragit in mediul online si care sunt povestile de viata aflate in spital si care i-au schimbat perspectiva asupra vietii.

Adevarul Live> Povestea celui mai popular cardiolog. Dezminte leacurile-minune, iar postarile sale sunt urmarite de zeci de mii de romani

Vasi Radulescu, unul dintre cei mai populari cardiologi din Romania, vorbeste la Adevarul Live despre cum a pornit lupta impotriva leacurilor-minune care circula pe internet, cum a ajuns sa fie atat de indragit in mediul online si care sunt povestile de viata aflate in spital si care i-au schimbat perspectiva asupra vietii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )