Libnet.ro
UNICEF

22:15

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Fermierii vor primi subventiile pe 16 octombrie

Adevărul Adevărul,
Petre Daea, ministrul Agriculturii: Fermierii vor primi subventiile pe 16 octombrie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat vineri ca fermierii vor primi subventiile din primul minut al zilei de 16 octombrie, in primele zile urmand sa primeasca aceste sume 450. 000 de fermieri. continuă pe Adevărul

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Nu ne oprim cu cresterea porcului aici

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, miercuri, ca activitatea de crestere a porcilor nu va fi sistata din cauza pestei porcine si ca in zonele unde sunt inchise focare incepe procesul de repopulare, el dand exemplul a doua localitati din Bihor, unde au fost introduse animale-santinela. Daea a spus, totodata, ca autoritatile continua despagubirea celor care au ramas fara animale.

De la integrarea in UE, agricultura noastra a castigat

LAURENTIU BACIU, LAPAR: intotdeauna suntem in urma si copiem nereusitele altora Anul acesta agricol a fost unul atipic, foarte greu, incepand cu primavara foarte secetoasa, care a adus pagube insemnate mai ales la culturile de primavara, apoi a plouat o luna in iulie si s-au pierdut sume enorme, a anuntat Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania LAPAR), mentionand: Cand am intrebat ministerul despre despagubiri, ni s-a raspuns ca nu avem legi, altfel ne-ar fi despagubit. ------ * DANUT PALE, VICEPRESEDINTELE COMISIEI PENTRU AGRICULTURA, SILVICULTURA, INDUSTRIE ALIMENTARA SI SERVICII SPECIFICE, CAMERA DEPUTATILOR: Trebuie sa discutam despre agricultura fara patima politica Agricultura este ramura cea mai la indemana ca sa ne dezvoltam ca tara, de asemenea avem oameni foarte bine pregatiti in acest domeniu, dar nu ii folosim, considera Danut Pale, Vicepresedintele Comisiei pentru agricultura. ------- De la integrarea tarii noastre in Uniunea Europeana UE), agricultura romaneasca a avut de castigat, este de parere Petre Daea, ministrul Agriculturii, care a mentionat: De cand am intrat in UE, fermierii romani si tara au castigat, agricultura este alta in fiecare an, fermierii s-au dotat cu tehnici agricole mult superioare celor cu care eram obisnuiti. ) in doi ani de zile de cand am aceasta misiune de a conduce agricultura tarii, urmaresc cu foarte mult interes fermierii si sunt alaturi de ei, punandu-se intrebari, cautand solutii, pe un camp comun.

Anunt important despre pesta porcina. Ce spune ministrul Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat vineri, in judetul Mehedinti, ca fermierii vor primi subventiile din primul minut al zilei de 16 octombrie, in primele zile urmand sa primeasca aceste sume 45.

Avem o ruptura structurala intre productia vegetala si zootehnie

Daea: De la integrarea in UE, agricultura noastra a avut de castigat in agricultura noastra exista o ruptura structurala intre productia vegetala si zootehnie, este de parere Petre Daea, ministrul Agriculturii, care a precizat: Romania a fost si ramane o tara cerealiera. Anul trecut, a fost prima din Europa ca productie la porumb. Excedent vom avea intotdeauna, dar trebuie sa fie din ce in ce mai mic si sa fie prelucrat prin cresterea sectorului animalier. De la integrarea tarii noastre in Uniunea Europeana UE), agricultura romaneasca a avut de castigat, considera ministrul Daea: Fermierii romani si tara au castigat, agricultura este alta in fiecare an, fermierii s-au dotat cu tehnici agricole mult superioare celor cu care eram obisnuiti.

Ciobanii, protest cu berbeci la Ministerul Agriculturii. Mesajul lui Petre Daea

Echipati cu cojoce si cu berbecii dupa ei, ciobanii au venit sa protesteze la Ministerul Agriculturii. Crescatorii de oi acuza faptul ca nu sunt sprijiniti de minister, desi Petre Daea se lauda cu celebra.

Viorica Dancila: Fermierii afectati de pesta porcina vor primi 43 de milioane de euro de la bugetul de stat si din fonduri europene

Fermele afectate de pesta porcina vor primi circa 43 de milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, premierul Viorica Dancila.

Ministerul Educatiei: Peste 360.000 de elevi si prescolari vor primi gratuit rechizite si ghiozdane

Ministerul Educatiei anunta ca peste 360. 000 de elevi si prescolari vor primi gratuit rechizite si ghiozdane in anul scolar 2018-2019. 611 elevi din clasele II-VIII vor primi ghiozdane pentru ca au.

Cluj, printre cele 22 de orase europene care vor primi bani de la UE pentru proiecte inovatoare

Cluj-Napoca este unul dintre cele 22 de orase care vor beneficia de o finantare totala de 92 milioane de euro, prin Fondul european de dezvoltare regionala FEDR), pentru solutii inovatoare in ceea ce priveste abordarea unor provocari urbane, cum ar fi calitatea aerului, schimbarile climatice, locuintele, locurile de munca si competentele pentru economia locala.

Viorica Dancila: Peste 360.000 de prescolari si elevi vor primi n acest an rechizite si ghiozdane

Peste 360. 000 de prescolari si elevi din invatamantul primar si gimnazial vor beneficia, in acest an scolar, de pachete de rechizite si ghiozdane, fiind un sprijin pentru copiii din familiile cu venituri reduse, a anuntat, miercuri, premierul Viorica Dancila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )