Libnet.ro
UNICEF

22:00

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Romania, pe primul loc in Uniunea Europeana la productia de cereale

Adevărul Adevărul,
Petre Daea, ministrul Agriculturii: Romania, pe primul loc in Uniunea Europeana la productia de cereale

Romania a realizat anul acesta peste 30 de milioane de tone de cereale, fata de 27 de milioane de tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea. continuă pe Adevărul

in timp ce pesta porcina face RAVAGII, Petre Daea se lauda cu productia de cereale: Suntem pe primul loc in UE!

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se lauda cu productia de cereale a Romaniei, in plina criza provocata de incapacitatea autoritatilor de a opri raspandirea virusului pestei porcine in tara. Daea se.

PETRE DAEA: Suntem pe primul loc in UE la porumb

Tara noastra a realizat anul acesta peste 30 milioane tone de cereale, fata de 27 milioane tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat, astazi, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Petre Daea, la parada alaturi de sotia sa, cu 20 de ani mai tanara. Cum arata Carmen Daea (FOTO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a mers la parada de Ziua Nationala alaturi de sotia sa. Carmen Daea este cu 20 de ani mai tanara decat el, noteaza libertatea. ro. Carmen Daea apare foarte rar la.

Ministrul Agriculturii, anunt de ultima ora: Suntem pe primul loc in UE

Romania a realizat anul acesta peste 30 de milioane de tone de cereale, fata de 27 de milioane de tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat,.

Halep, a 57-a saptamana pe primul loc mondial

Pentru a 57-a saptamana Simona Halep ocupa primul loc in ierarhia WTA si isi consolideaza pozitia in topul zece al jucatoarelor cu cele mai multe prezente in fruntea clasamentului mondial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )