Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministrul Agriculturii, anunt de ultima ora: Suntem pe primul loc in UE

Antena3 Antena3,
Ministrul Agriculturii, anunt de ultima ora: Suntem pe primul loc in UE

Romania a realizat anul acesta peste 30 de milioane de tone de cereale, fata de 27 de milioane de tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat,. continuă pe Antena3

PETRE DAEA: Suntem pe primul loc in UE la porumb

Tara noastra a realizat anul acesta peste 30 milioane tone de cereale, fata de 27 milioane tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat, astazi, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Romania, pe primul loc in Uniunea Europeana la productia de cereale

Romania a realizat anul acesta peste 30 de milioane de tone de cereale, fata de 27 de milioane de tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Tudorel Toader, anunt de ultima ora: Astazi am semnat Ordinul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni ca a semnat un ordin privind trecerea cabinetelor medicale de unitate in structura organizatorica a penitenciarelor-spital. Astazi, am semnat Ordinul.

Halep, a 57-a saptamana pe primul loc mondial

Pentru a 57-a saptamana Simona Halep ocupa primul loc in ierarhia WTA si isi consolideaza pozitia in topul zece al jucatoarelor cu cele mai multe prezente in fruntea clasamentului mondial.

Viorica Dancila tocmai a facut ANUNTUL! Mesajul de ULTIMA ORA transmis de prim-ministru

Prim-ministrul Viorica Dancila a precizat, intr-un mesaj postat luni, pe pagina Guvernului, ca promovarea valorilor si drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilitati este o prioritate atat a.

Schimbare de ultima ora in lotul Romaniei la Europeanul de handbal. Pe cine va miza selectionerul Ambros Martin

Mezina lotului Romaniei are sansa de a debuta la un turneu final de senioare. Pentru meciul de foc cu Germania din aceasta seara, ora 19:00, selectionerul Martin Ambros a optat pentru Anca Polocoser, in locul Madalinei Zamfirescu.

Macel la EXATLON! GIANI KIRITA s-a prabusit! Se lasa cu PUMNI! DECIZIE de ultima ora privind emisiunea (FOTO)

Se incinge lupta la Exatlon! Giani Kirita a devenit din nou tinta criticilor pe Instagram dupa ultima fotografie publicata pe retelele de socializare. Fostul dinamovist este atacat de fanii virtuali pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )