Libnet.ro
UNICEF

16:00

Petre Daea, de rasul cormoranilor: cele mai amuzante reactii dupa discursul ministrului Agriculturii de la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Petre Daea, de rasul cormoranilor: cele mai amuzante reactii dupa discursul ministrului Agriculturii de la Bruxelles

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a prezentatin Comisia de Pescuit a Parlamentului European prioritatile presedintiei Romaniei, iar declaratia privind cormoranii a avut un mare ecou in tara, unde a starnit glume si critici deopotriva. continuă pe Adevărul

PETRE DAEA: Romania va exercita o presedintie orientata catre cetateni

Romania va exercita o presedintie orientata catre cetateni si va urmari ca politicile Uniunii Europene sa se raporteze in permanenta la principiul coeziunii intre statele membre, a declarat astazi ministrul Agriculturii, Petre Daea, in Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara din Parlamentul European.

Petre Daea, n Parlamentul European: Cormoranii n Romnia fac baie n piscine. Va spune un om care ntelege furtuna Brexitului, dar ntelege si furtuna pescarului cnd el se afla n raport cu natura

Ormoranii in Romania fac baie in piscine, a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, miercuri, in Parlamentul European, unde a fost chemat in Comisia pentru pescuit pentru a prezenta prioritatile pe care Romania le are in domeniul pescuitului in mandatul presesedintiei Consiliul Uniunii Europene. El le-a dat asigurari europarlamentarilor ca este un om care intelege furtuna Brexitului, dar intelege si furtuna pescarului in momentul in care el se afla in raport cu natura si nu gaseste solutii pe care sa le foloseasca atunci cand nevoia il impinge si situatia o dicteaza.

Petre Daea prezinta Parlamentului European prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, prezinta astazi si maine in Comisiile de specialitate ale Parlamentului European, prioritatile Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene UE) in domeniile de activitate sectoriale.

VIDEO Care este sectorul Capitalei cu cele mai multe masini sparte de hoti si care este cel mai sigur

Sase masini sunt sparte, zilnic, de hoti, in Capitala. Iar acestea sunt doar cazurile raportate, pentru ca in realitate cifrele ar fi de doua ori mai mari, spun politistii. Anul trecut, cele mai multe masini au fost sparte in sectorul 2 al Capitalei. La polul opus, cu cele mai putine astfel de spargeri, se afla sectorul 6.

Soarta cumplita a uneia dintre cele mai frumoase biserici din Moldova. Este la un pas de prabusire

Una dintre cele mai frumoase biserici din Romania este la un pas de prabusire. Este un lacas de cult armenesc cu o vechime de peste 500 de ani si care-si impleteste existenta cu istoria medievala a Moldovei. Deocamdata soarta bisericii nu reprezinta prea mare interes pentru autoritati.

Jucator n piata valutara: Piata si da seama ca BNR nu poate mari preturile. Pe dobnzile de swap - cele mai relevante - preturile se tranzactioneaza la peste 7%

E normal ca asemenea actiuni sa aiba loc. Daca cei din piata simt o vulnerabilitate, isi vor adapta comportamentul in consecinta. Atacul speculativ presupune ceva coordonat. Piata isi da seama ca BNR e legata de maini si ca nu poate mari dobanzile asa cum poate si-ar dori. Pe dobanzile de swap - care sunt cele mai relevante - preturile au sarit foarte mult, se tranzactioneaza la peste 7%. Datele din piata au sarit, intr-adevar, dar nu e un semnal clar pentru ca BNR sa urce dobanda-cheie, explica un dealer pentru HotNews. Potrivit a cel putin trei surse diferite, BNR incearca sa calmeze piata sa nu iasa nimeni cu previziuni prea dure. Am fost si eu atentionat, spune dealerul citat.

TOP 10 cele mai populare limbaje de programare

Exista mii de limbaje de programare, si totusi doar cateva dintre ele sunt folosite constant de marea masa a programatorilor IT. Ca in fiecare an, asa-numitul Facebook al programatorilor, un startup american care analizeaza cele mai importante trenduri in materie de dezvoltare de software, a lansat topul celor mai populare limbaje de programare.

Cele mai bune diete in 2019. Pe ele trebuie sa le urmezi ca sa slabesti

In ultimii ani, oamenii au devenit din ce in ce mai preocupati de modul in care arata. De la silueta pana la frumusetea chipului, tot mai multi oameni cauta perfectiunea. Asa ca am adunat, pentru voi, cele mai bune diete in 2019. Daca vrei sa slabesti, pe ele trebuie sa te bazezi.

Maria Coman prezinta cele mai controversate subiecte discutate pe internet

Maria Coman a prezentat cele mai controversate subiecte discutate pe internet. in topul lor se situeaza cazul premierului Viorica Dancila care a povestit in premiera la Sinteza Zilei cum a decis sa infieze un.

Topul pensiilor pe judete: unde sunt cele mai mari

Pensionarii din sectorul unu al Capitalei au cele mai mari pensii din tara, o arata ultimele date publicate de Casa Nationala de Pensii. La polul opus, ultimul loc al clasamentului este ocupat de judetul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )