Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Care este sectorul Capitalei cu cele mai multe masini sparte de hoti si care este cel mai sigur

Adevărul Adevărul,
VIDEO Care este sectorul Capitalei cu cele mai multe masini sparte de hoti si care este cel mai sigur

Sase masini sunt sparte, zilnic, de hoti, in Capitala. Iar acestea sunt doar cazurile raportate, pentru ca in realitate cifrele ar fi de doua ori mai mari, spun politistii. Anul trecut, cele mai multe masini au fost sparte in sectorul 2 al Capitalei. La polul opus, cu cele mai putine astfel de spargeri, se afla sectorul 6. continuă pe Adevărul

Atac armat cu peste 100 de morti, in Kabul. Este unul dintre cele mai sangeroase

Peste o suta de militari afgani au fost ucisi intr-un centru de pregatire din apropiere de Kabul. Atacatorii au folosit o masina incarcata cu explozibil, pe care o furasera chiar de la fortele de.

Cesar 2019. Filmele Le Grand Bain si Jusqua la garde, favorite, inaintea ceremoniei, cu cele mai multe nominalizari

Comedia Le Grand Bain, de Gilles Lellouche, si Jusqua la garde, de Xavier Legrand, film-soc despre violentele conjugale, se detaseaza in cursa pentru premiile Cesar 2019 cu zece nominalizari fiecare, potrivit AFP.

Top 10 cele mai impresionante hoteluri din Europa

Anul acesta, Conde Nast Traveller a prezentat 78 de hoteluri pentru 2019 Gold List, o parte dintre acestea situandu-se in Europa. Hotelurile, pe care revista le considera cele mai impresionante din Europa, variaza de la o ferma din mediul rural din.

Topul pensiilor pe judete: unde sunt cele mai mari

Pensionarii din sectorul unu al Capitalei au cele mai mari pensii din tara, o arata ultimele date publicate de Casa Nationala de Pensii. La polul opus, ultimul loc al clasamentului este ocupat de judetul.

VIDEO A fost prins hotul care a spart mai multe frizerii din Targoviste. Ce alte fapte ii mai pun politistii in spinare

Un barbat in varsta de 44 de ani este principalul suspect in cazul mai multe furturi din frizerii si magazine din centrul orasului Targoviste. Oamenii legii au probat activitatea infractionala si au recuperat si o parte din bunuri. Prejudiciu total a fost estimat la 22. 000 lei.

Cele mai bune bancuri despre bucatari. Cum se razbuna un bucatar chinez pe marinarii unui vas american

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama bucatarilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan bucatarii.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai hotarate zodii. Nimic nu le sta in cale

Acestea sunt cele mai incapatanate, determinate, curajoase si hotarate dintre toate. Taur -Cand are o misiune importanta si cand stie ca are multe de.

Australian Open: Cifrele Serenei Williams pna n optimi - Puternica pe primul serviciu si la retur - Simona Halep, mai multe lovituri cstigatoare dect americanca

De la inceputul turneului de la Melbourne, Serena Williams a pierdut doar noua game-uri, fiind una dintre cele mai in forma jucatoare de la Melbourne. Americanca a impresionat la procentajele de pe primul serviciu, a fost inspirata si agresiva la retur si dominatoare de pe baseline. De cealalta parte, Simona o poate surprinde pe americanca cu ajutorul deplasarii, interesant de stiut fiind faptul ca liderul mondial a reusit pana acum mai multe lovituri castigatoare decat Serena. Confruntarea din optimile de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 10:00).

Tot mai multe firme isi inchid portile in intreaga lume. Cat de grava este situatia, inclusiv in Romania

Cresterea economica va deveni treptat insuficienta pentru foarte multe companii din mai multe tari din cauza cresterii costurilor de productie, a re)finantarii si a provocarilor structurale, considera Euler Hermes intr-un amplu raport asupra insolventelor la nivel global.

Curs valutar BNR astazi, 23 ianuarie: explozia cursului este de neoprit! A depasit cele mai negre asteptari!

Deprecierea leului accelereaza si la cursul oficial, dupa ce pe piata interbancara cursul a ajuns aproape 4,78 lei/euro, iar la casele de schimb moneda europeana se vinde cu peste 4,8 lei. Mai mult, scaderea leului s-a produs chiar in conditiile in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )