Libnet.ro
UNICEF

20:45

Petre Roman, despre momentul intoarcerii Regelui Mihai in tara: M-am intalnit cu principesa Margareta si m-a intrebat...

Antena3 Antena3,
Petre Roman, despre momentul intoarcerii Regelui Mihai in tara: M-am intalnit cu principesa Margareta si m-a intrebat...

Fostul premier Petre Roman a afirmat luni ca nu s-a opus venirii regelui Mihai in Romania, adaugand ca ar fi fost bine ca in Decembrie 1989 puterea de atunci sa aduca alaturi de ea. continuă pe Antena3

Radu Banciu: Toti nelegiuitii care ne conduc au avut un moment de soc la funeraliile Regelui Mihai. Nicio tara din lume nu si-a batut joc in asemenea hal de un om important(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre funeraliile impresionante ale Regelui Mihai, precizand ca acesta trebuie primit in Romania asa.

Mai intai, Testamentul Regelui Mihai

Povestea Regelui Mihai este povestea reala, dura si emotionanta a unui Om. O poveste despre puterea demnitatii si a iubirii de tara. O poveste care ne arata ca democratia are nevoie de educatie si identitate nationala.

Simion Mehedinti, ursitor la nasterea Regelui Mihai: Cand noi nu vom mai fi si va inchide si El ochii, sa dea Dumnezeu ca Romania sa fie o tara de fala

Mesajul document scris de Mededinti dupa nasterea regelui Mihai a fost citit sambata, la comemorarea a 55 de ani de la moartea savantului.

AP, despre disputele din Familia Regala: Funeraliile Regelui Mihai au reunit o familie colorata si ciudata

Moartea Regelui Mihai este un moment solemn si trist pentru multi romani, dar, dincolo de lacrimi, a dus la reuniunea unei familii colorate si ciudate, scrie agentia americana de presa Associated Press despre funeraliile ultimului suveran al Romaniei.

Amintirile Regelui Mihai despre amanta tatalui sau

Relatia Regelui Mihai cu tatal sau, Carol al II-lea, a fost una dificila. Pe Mihai l-a afectat profund despartirea de mama sa, principesa Elena. Divortul fusese pronuntat in 1928. Dupa ce a fost proclamat.

Ce scrie presa internationala despre funeraliile Regelui Mihai - Adio, Majestate!

Presa intrenationala scrie despre zecile de mii de oameni care si-au prezentat ultimele omagii la catafalcul Regelui Mihai. Doliu pe prima pagina a ziarului online din Republica Moldova deschide. md,.

Florin Dumitrescu, despre pierderea Regelui Mihai: Poporului i-au fost furate singura speranta si ultimul rege

Florin Dumitrescu a transmis un mesaj emotionant pe o retea sociala inainte de inmormantarea Regelui Mihai de la Curtea de Arges. Acesta si-a exprimat regretul fata de pierderea unui mare om.

Moment incarcat de semnificatii intre Printul Charles si MS Margareta, la inmormantarea Regelui Mihai

Personalitati si membri ai Caselor Regale din strainatate au participat lafuneraliile Regelui Mihai. Printre acestia, si Printul Charles. Despre Printul Charles si MS Margareta s-a scris,.

Gest incalificabil! Un jucator de la FCSB a aruncat pe teren BANDEROLA NEAGRA purtata in memoria REGELUI MIHAI (VIDEO)

Gest incalificabil al unui jucator de la FCSB. Dupa 12 minute de joc, mijlocasul Florinel Coman de la FCSB a aruncat pe teren banderola neagra purtata in memoria Regelui Mihai. La aceasta etapa din Liga.

Regele Juan Carlos si Regina Sofia ai Spaniei, la capataiul Regelui Mihai

Regele Juan Carlos si Regina Sofia au ajuns in Romania. Ieri au fost prezenti la Palatul Regal, la capataiul Regelui Mihai, varul Reginei Spaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )