Libnet.ro
UNICEF

13:46

Petre Roman, reactie dupa violentele din Piata Univesritatii

Antena3 Antena3,
Petre Roman, reactie dupa violentele din Piata Univesritatii

Petre Roman a avut o prima reactie dupa violentele din Piata Universitatii, unde Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o carja in cap. Fostul premier sustine ca este revoltat si considera ca nu revolutionarii sunt ce care au apelat la aceste gesturi. continuă pe Antena3

Petre Roman, reactie dupa violentele din Piata Universitatii

Petre Roman a avut o prima reactie dupa violentele din Piata Universitatii, unde Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o carja in cap. Fostul premier sustine ca este revoltat si considera ca nu revolutionarii sunt ce care au apelat la aceste gesturi.

Petre Roman, huiduit in Piata Universitatii de revolutionari

Petre Roman a fost huiduit in Piata Universitatii, apoi revolutionarii l-au inconjurat si l-au luat la rost. Fostul premier a fost intrebat unde s-a aflat in timpul Revolutiei.

Gelu Voican Voiculescu, scos de jandarmi cu capul spart din Piata Universitatii. Cum l-a intampinat multimea pe Petre Roman VIDEO

Mai multi lideri politici au fost prezenti sambata la troita din Piata Universitatii din Capitala, pentru a comemora 30 de ani de la Revolutia din 1989. Fostul premier Petre Roman a fost apostrofat de multime, iar Gelu Voican Voiculescu, judecat in dosarul Revolutiei, a scapat de furia multimii cu ajutorul jandarmilor, dar cu capul spart.

Ce pensie are Petre Roman, la 30 de ani de la Revolutie. A fost primul premier din epoca Ion Iliescu

Pana la Revolutia din Decembrie 1989 Petre Roman era cunoscut pentru cariera sa universitara si ca specialist in fizica fluidelor si poluarea mediului. Petre Roman a participat direct, impreuna cu tinerii revolutionari, la baricada din centrul Bucurestiului in zilele de 21 si 22 decembrie si tot an 22 decembrie Petre Roman pronunta, din balconul sediului .

Ion Iliescu, reactie dura la adresa revolutionarilor din Piata Universitatii. Libertatea a fost cucerita cu un pret greu

La Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Ion Iliescu, reactie dura la adresa revolutionarilor din Piata Universitatii .

Victor Ponta, reactie dupa ce greii partidului si-au dat demisia: Speram sa influnteze in bine actul de guvernare

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce mai multi lideri Pro Romania au anuntat ca vor parasi formatiunea politica. Fostul premier le multumeste pentru drumul care l-au parcurs impreuna si doreste ca ei sa influenteze in bine actul de Guvernare.

Ce spune Stefan Banica Jr despre momentul in care a urcat pe scena cu fiul lui. Este prima reactie dupa concertul de la Sala Palatului

Stefan Banica a urcat de curand pe scena cu fiul lui. Fanii sai il cunosteau ca fiind extrem de rezervat si foarte atent la fiecare pas, mai ales in privinta familiei, astfel ca nu se asteptau la un astfel de moment atat de intim. Ce a marturisit solistul dupa ce a reusit sa cante cu .

Carmen Dan, precizari despre 10 august: Eu am primit informatii din piata, nu am dat directive

Fostul ministrul al Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma, referindu-se la evenimentele din 10 august 2018 din Piata Victoriei, ca a primit informatii din piata, nu a dat directive legate de modul in care sa actioneze a fortele MAI prezente acolo, precizand ca procesul de coordonare s-a realizat din teren, nu din punctul de comanda inaintat.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depuso coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei Romane din decembrie 1989.

BCR a vandut sediul istoric din Piata Universitatii catre un fond de investitii, pentru aproape 28 mil. euro (profit.ro)

Banca Comerciala Romana a vandut cladirea istorica din Piata Universitatii, Palatul Oscar Maugsch, catre un fond de investitii imobiliare specializata in active hoteliere si cladiri de birouri. Suma tranzactiei depaseste cu aproape 40% valoarea de evaluare, care a fost de 20 de milioane de euro, potrivit surselor Profit. ro, ceea ce duce pretul total la aproape 28 milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )