Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria eroilor martiri, la 30 de ani de la Revolutia Romana: Sa aveti grija de revolutionari, domnule presedinte (FOTO, VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depuso coroana de flori la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei Romane din decembrie 1989. continuă pe B1

Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele a depus o coroana de flori la Troita din Piata Universitatii

Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Presedintele a fost asteptat de revolutionari si rude ale acestora. Oamenii i-au reprosat ca dupa 30 de ani inca nu au fost pedepsiti vinovatii si el nu face nimic in acest sens.

Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din decembrie 1989. Dupa ceremonie, el a discutat timp de mai multe minute cu oamenii prezenti in zona.

Klaus Iohannis, la kilometrul zero al Revolutiei. Presedintele, luat la intrebari de revolutionari in Piata Universitatii

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori, la Troita din Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989. Presedintele a fost asteptat de revolutionari si rude ale acestora. Oamenii i-au reprosat ca dupa 30 de ani inca nu au fost pedepsiti vinovatii si el nu face nimic in acest sens.

VIDEO UPDATE Klaus Iohannis si premierul Orban au depus coroane de flori in memoria victimelor Revolutiei Cum s-au desfasurat evenimentele acum 30 de ani

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a depus o coroana de flori in memoria victimelor Revolutiei, in Piata Universitatii, la 30 de ani de cand in aceasta zi revolutia a izbucnit si in Capitala. in jurul orei 13. 30 a depus coroane de flori si premierul Ludovic Orban. Mesajul premierului de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului.

Gestul simbolic al presedintelui Klaus Iohannis, in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus, sambata, la Troita din Piata Universitatii, o coroana de flori .

Klaus Iohannis, omagiu pentru eroii Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in Piata Universitatii, in memoria victimelor Revolutiei din 1989.

Ce spun revolutionarii care s-au intalnit cu Klaus Iohannis in Piata Universitatii

Jurnalistii Antena 3 au stat de vorba cu oamenii din multime care au ajuns pana la Klaus Iohannis. Presedintele s-a aflat in Piata Universitatii pentru a pastra un moment de reculegere pentru eroii Revolutiei si a aduce o coroana.

Klaus Iohannis a depus juramantul pentru al doilea mandat la Cotroceni: E momentul unei noi etape in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul de investire in functie pentru cel de-al doilea mandat, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a depus juramantul pentru urmatorul mandat, in Parlament. Sala e pe jumatate goala

Plenul Parlamentului s-a reunit, sambata, intr-o sedinta solemna, in care presedintele Klaus Iohannis, reales pentru un nou mandat de cinci ani, a depus juramantul.

Ion Iliescu, reactie dura la adresa revolutionarilor din Piata Universitatii. Libertatea a fost cucerita cu un pret greu

La Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Ion Iliescu, reactie dura la adresa revolutionarilor din Piata Universitatii .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2316 seconds )