Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Roman a spus tot adevarul despre relatia cu Zoe Ceausescu, la 49 de ani dupa

Playtech Playtech,
Petre Roman a spus tot adevarul despre relatia cu Zoe Ceausescu, la 49 de ani dupa

Petre Roman a fost recent in platoul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, unde a fost nevoit sa raspunda mai multor intrebari directe si, de ce nu, incomode. Ce a spus Petre Roman despre Zoia Ceausescu Petre Roman s-a casatorit prima oara la varsta de 27 de ani, cu o femeie cu 6 ani . continuă pe Playtech

Ce pensie are Petre Roman, de fapt. Adevarul despre banii pe care ii ia lunar

Care este pensia pe care Petre Roman o incaseaza luna de luna din partea statului? Fostul om politic a marturisit in sfarsit. Vedeta a spus totul in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai. Care este pensia lui Petre Roman? Petre Roman a fost invitatul din editia de aseara a emisiunii 40 de intrebari .

Serban Huidu spune tot adevarul despre Mihai Gainusa. De ce s-au certat, de fapt, in 2015

Serban Huidu a facut dezvaluiri despre relatia lui cu fostul sau coleg, Mihai Gainusa. Prezentatorul a povestit despre un episod dureros care a avut loc intre cei doi fosti colegi de platou. Ce a declarat vedeta TV intr-un interviu? Serban Huidu, dezvaluiri despre relatia lui cu Mihai Gainusa Emisiunea Cronica Carcotasilor, difuzata la Prima Tv, .

Petre Roman, adevarul despre divortul de Mioara. Daca afla Oana Roman, sigur plange

Petre Roman vorbeste in sfarsti despre divortul dintre el si Mioara Roman. Ce s-a intamplat intre ei si de ce se afla singura lor fiica singura? Care este motivul pe care nimeni nu l-a stiut pana acum? Petre Roman, dezvaluiri despre divortul de mama Oanei Fostul premier al Romaniei a fost invitattul Denisei Rifai si .

Secretul nestiut al lui Petre Roman. Ce a uitat Denise Rifai sa-l intrebe despre tatal sau

Petre Roman a fost invitat marti la emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, de la Kanal D, unde a fost supus unui tir de intrebari delicate. Echipei i-a scapat insa un secret. imi esti dator, ca taica-tau, la Oranki, m-a dezbracat. Petre Roman, prins in amintirile unui veteran din cauza tatalui Multe intrebari adresate .

Petre Roman are o avere fabuloasa. Cati bani a strans intr-o viata din politica

Se pare ca fostul prim-ministru al Romaniei a reusit sa stranga o avere considerabila. La varsta de 74 de ani, Petre Roman are toate motivele sa nu duca grija zilei de maine. Asadar, cati bani a strans si ce pensie incaseaza tatal Oanei Roman? Cati bani a reusit sa stranga Petre Roman Daca majoritatea persoanelor .

Ce pensie are de fapt Petre Roman, primul premier al Romaniei dupa Revolutie

Petre Roman este cunoscut pentru activitatea sa politica, iar multa lume se intreaba ce pensie incaseaza, de fapt, fostul prim ministru al Romaniei. Ce pensie incaseaza Petre Roman Primul.

Misty a facut anuntul despre relatia cu Keo, la 7 ani de cand s-au intalnit. Ce se intampla cu ei

Misty a facut anuntul mare despre relatia cu Keo, la 7 ani de cand s-au intalnit. Ce se intampla cu ei, citeste in articolul de mai jos. Ce se intampla cu Misty si Keo, la 7 ani de cand au lasat-o pe Andreea Balan cu ochii in soare Misty a facut anuntul despre relatia cu .

Gigi Becali, santajat de Reghecampf?! Latifundiarul a spus tot ce i-a facut sotul Anamariei Prodan

Gigi Becali a fost santajat de Reghecampf?! Latifundiarul din Pipera a spus tot ce i-a facut sotul Anamariei Prodan. Ce s-a intamplat intre cei doi, cititi in randurile de mai jos. Laurentiu Reghecampf, santaj la Gigi Becali in timp ce acesta se afla in puscarie. Asta este tradare! Gigi Becali, santajat de Reghecampf?! Latifundiarul din .

Atentie: chipsurile nu sunt facute din cartofi. Adevarul despre acest aliment nociv

Cei mai multi oameni nu tin cont de faptul ca au mancat pe saturate si continua sa rontaie tot felul de alimente, de tip alune, chipsuri, sticksuri, bomboane. Sunt pofticiosi, de acord, dar de ce poftesc numai la alimente nesanatoase? Specialistii au studiat aceasta problema si au venit cu raspunsuri. Replica, insa, a venit de .

Ce tratament l-a salvat pe Mihai de la 3 Sud Est de covid-19, de fapt. S-a aflat tot adevarul

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost internat la terapie intensiva in Spitalul Municipal Medgidia, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul de 44 de ani a fost in stare grava multe zile si a avut nevoie de plasma. Medicii i-au dat 5% sanse de supravietuire. Schema de tratament aplicata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )