Libnet.ro
UNICEF

11:45

Serban Huidu spune tot adevarul despre Mihai Gainusa. De ce s-au certat, de fapt, in 2015

Playtech Playtech,
Serban Huidu spune tot adevarul despre Mihai Gainusa. De ce s-au certat, de fapt, in 2015

Serban Huidu a facut dezvaluiri despre relatia lui cu fostul sau coleg, Mihai Gainusa. Prezentatorul a povestit despre un episod dureros care a avut loc intre cei doi fosti colegi de platou. Ce a declarat vedeta TV intr-un interviu? Serban Huidu, dezvaluiri despre relatia lui cu Mihai Gainusa Emisiunea Cronica Carcotasilor, difuzata la Prima Tv, . continuă pe Playtech

Petre Roman a spus tot adevarul despre relatia cu Zoe Ceausescu, la 49 de ani dupa

Petre Roman a fost recent in platoul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, unde a fost nevoit sa raspunda mai multor intrebari directe si, de ce nu, incomode. Ce a spus Petre Roman despre Zoia Ceausescu Petre Roman s-a casatorit prima oara la varsta de 27 de ani, cu o femeie cu 6 ani .

Ce spune initiala prenumelui despre tine, de fapt. Mihai Voropchievici stie toate raspunsurile

Numele, data, luna sau anul nasterii, pana si initiala prenumelui toate influenteaza personalitatea unui om. Numerologul Mihai Voropchievici a ales ca subiect de discutie initiala prenumelui. Mihai Voropchievici, despre cum influenteaza initiala prenumelui personalitatea Literele A, J si S corespund numarului 1, numar ce reprezinta autoritate, vointa, independenta, individualism, pentru ca trebuie sa ai .

Ce tratament l-a salvat pe Mihai de la 3 Sud Est de covid-19, de fapt. S-a aflat tot adevarul

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost internat la terapie intensiva in Spitalul Municipal Medgidia, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul de 44 de ani a fost in stare grava multe zile si a avut nevoie de plasma. Medicii i-au dat 5% sanse de supravietuire. Schema de tratament aplicata.

Ce a putut spune Elena Merisoreanu despre Bianca Dragusanu. Nu te asteptai la asa ceva

Cantareata de muzica populara, Elena Merisoreanu, a fost invitata in platoul de televiziune Antena Stars, unde a comentat-o pe Bianca Dragusanu. De bine insa. Ba mai mult decat atat, aceasta spune ca o admira foarte tare pe blondina si ca ii cunoaste intreaga familie, deoarece si ea este originara din Hunedoara. Ce a putut spune .

Alexandru Cumpanasu, adevarul despre Zanni de la Survivor 2021. Toata Romania a aflat asta

Ce spune Alexandru Cumpanasu despre Zanni, concurentul de la Survivor Romania 2021. Dupa aparitia sa in competitia Survivor Romania, Zanni a atras un numar mare de fani, dar si admiratia unui numar impresionant de telespectatori. Printre cei care il admira pe tanarul concurent se pare ca se afla si Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine ca-l cunoaste .

Atentie: chipsurile nu sunt facute din cartofi. Adevarul despre acest aliment nociv

Cei mai multi oameni nu tin cont de faptul ca au mancat pe saturate si continua sa rontaie tot felul de alimente, de tip alune, chipsuri, sticksuri, bomboane. Sunt pofticiosi, de acord, dar de ce poftesc numai la alimente nesanatoase? Specialistii au studiat aceasta problema si au venit cu raspunsuri. Replica, insa, a venit de .

Ce a putut spune Lidia Buble despre Razvan Simion. Fanii ei au avut dreptate, de fapt

Ce a postat pe retelele de socializare Lidia Buble a starnit curiozitatea fanilor. Admiratorii artistei au ramas muti de uimire. Ce a vrut sa spuna vedeta si cui i-a adresat mesajul. Dupa ce s-a despartit de prezentatorul Razvan Simion, de mai bine de zece luni, Lidia Buble a postat un mesaj pe retelele de socializare, .

Pacientii de la Matei Bals stateau in frig? Adevarul despre temperatura din saloanele spitalului: Pentru mama mea am dus o aeroterma

Incendiul de la Matei Bals a ingrozit toata Romania, avand in vedere violenta cu care acesta a actionat. in urma tragediei, patru pacienti internati in pavilionul afectat au murit carbonizati. Directorul companiei Termoenergetica a dezvaluit care era situatia termoficarii in spital. Care este adevaratul motiv al incendiului Mai multe voci sustin ca de vina pentru .

Monica Pop, adevarul despre interzicerea tratamentului cu Ivermectina: Scopul comercial predomina

Adevarul despre beneficiile Ivermectinei se bat cap in cap cu dezavanajele pe care acest medicament le-ar avea. Un subiect extrem de dezbatut in lumea medicala, folosirea Ivermectinei pare sa se apropie cu pasi repezi de un rezultat favorbil. in cursul serii de miercuri, Monica Pop alaturi de alti colegi de-ai sai si-au expus argumentele pro .

Ce pensie are Petre Roman, de fapt. Adevarul despre banii pe care ii ia lunar

Care este pensia pe care Petre Roman o incaseaza luna de luna din partea statului? Fostul om politic a marturisit in sfarsit. Vedeta a spus totul in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai. Care este pensia lui Petre Roman? Petre Roman a fost invitatul din editia de aseara a emisiunii 40 de intrebari .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )