Libnet.ro
UNICEF

00:06

De la petrecere, direct la spital! Ce a patit Oana Roman la botezul fiicei

Playtech Playtech,
De la petrecere, direct la spital! Ce a patit Oana Roman la botezul fiicei

A vrut sa-si petreaca seara cu prietenii sai, dar a ajuns la spital! Oana Roman, una dintre persoanele invitate la botezul fetitei , a fost nevoita sa spuna pas distractiei, dupa ce s-a confruntat cu niste probleme de sanatate. Fiica fostului premier al Romaniei a ajuns de urgenta pe mana medicilor. Oana Roman, de . continuă pe Playtech

Botezul fiicei Elenei Udrea, tinut secret. Ce au decis fostul ministru si Adrian Alexandrov

Data botezului fiicei Elenei Udrea a fost tinuta secret, insa in cele din urma informatia a aparut in spatiul public. Fostul ministru al Turismului si Adrian Alexandrov au decis sa isi boteze fetita pe 20 septembrie, adica in ziua in care miucta Eva va implini varsta de un an. Botezul fiicei Elenei Udrea are loc .

Cum va arata botezul fiicei

Si au ajuns pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru botezul mezinei lor, Thea Iris Selena. Iata cum va arata marele eveniment! .

Oana Roman si , pe litoral. Una a muncit, iar alta s-a distrat. Cum au fost surprinse

Oana Roman si au fost surprinse pe litoral. Una a muncit, iar alta s-a distrat, fiind in luna de miere. Oana Roman si , pe litoral s-a casatorit cu tatal fetitelor ei, , recent. Imediat dupa cununia religioasa, cea civila avand loc in urma cu cativa ani, proaspetii casatoriti .

SOC TOTAL: Oana Roman rupe tacerea! A facut ANUNTUL DESPRE DIVORT!

E divortul momentului si se pare ca Oana Roman detine toate datele. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Foarte buna prietena cu Mihai Mitoseru,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )