Libnet.ro
UNICEF

09:45

Petrecere pe malul Borcei. Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene

Adevărul Adevărul,
Petrecere pe malul Borcei. Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene

Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, ateliere de pescuit si standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredienteleFestivalului Dunarii calarasene ce va avea loc pe 9 octombrie, pe malul Borcei. continuă pe Adevărul

Show-ul The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute, cu cel mai bun impersonator al Regelui Pop, la TVR

Dupa 20 de ani, fanii lui Michael Jackson traiesc emotia revederii cu echipa megastarului in Romania. Vineri, 7 octombrie, de la 23:10, TVR 1 si TVR HD transmit show-ul care da senzatia ca Regele s-a intors.

Klaus Iohannis, la Timisoara: Titlul de Capitala Culturala Europeana e cel mai bun lucru care i se poate intampla unui primar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a impartasit din experienta lui de primar a unei Capitale culturale europene, Sibiu, in 2007.

Cel mai gustos tiramisu cu crema de cacao

Reteta de tiramisu a aparut pentru prima data in cartile de bucate acum 25 ani. Desertul si-a castigat faima rapid, desi legenda il situeaza mult mai departe in timp. Putem spune despre tiramisu ca reprezinta Italia la fel de bine cum o fac pastele sau pizza. Cumpara cele mai gustoase si mai proaspete ingrediente pentru cel mai gustos tiramisu cu crema de cacao.

Cretu, Visa: Cash-ul, cel mai mare aliat al economiei subterane. Cum reducem evaziunea prin digitalizare

Numerarul este cel mai important aliat al economiei subterane, spune Catalin Cretu, director general Visa. Cu cat mai putin cash, cu atat mai putina evaziune, continua Dragos Doros, presedinte ANAF. Asadar, digitalizarea.

Un roman va avea cel mai puternic BMW de serie din lume, M4 GTS 500 CP

BMW M4 GTS, cel mai puternic BMW de serie din lume, produs intr-o editie limitata la 700 de exemplare, a fost expus de MHS Motors si urmeaza sa fie livrat unui roman.

Lira, la cel mai redus curs din ultimii 31 de ani

Lira sterlina s-a depreciat ieri, pe pietele externe, in raport cu dolarul, ajungand la cel mai scazut nivel din ultimii 31 de ani, in conditiile in care investitorii se tem ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit) va restrictiona accesul Regatului Unit la piata unica.

Aurul ajunge la cel mai scazut nivel dupa Brexit

Pretul aurului a scazut marti cu peste 1% si a coborat sub pragul de 1. 300 de dolari, ajungand astfel la cel mai redus nivel inregistrat de la votul britanicilor pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana. Evolutia vine dupa o intarire a dolarului ca.

Panica la Londra: Lira sterlina a scazut la cel mai scazut nivel din 1985

Lira sterlina a scazut marti dimineata, ajungand la valoarea de 1,2770, fiind cel mai scazut nivel din 1985 pana azi. Lira a fost redusa pana la o cotatie de 1,2857 in raport cu.

Cresterea PIB poate atinge in acest an la cel mai ridicat nivel dupa criza financiara, de 4,4%

Potrivit economistilor UniCredit, cresterea PIB poate sa ajunga in acest an la cel mai ridicat nivel dupa criza financiara, de 4,4%, informeaza banca prin intermediul unui comunicat de presa.

Bodo, despre Traian Basescu: Fostul meu socru este cel mai fair-play om pe care l-am cunoscut. Am ramas prieteni (FOTO)

Solistul Proconsul, Bodo, a declarat despre fostul sau socru, Traian Basescu, ca este cel mai fairplay om pe care l-a cunoscut in viata lui. Invitat in sudioul de la DigiFM, acesta a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )