Libnet.ro
UNICEF

18:45

Petro Porosenko: Ucrainenii au votat pentru o solutionare pasnica a conflictului din estul tarii

Hotnews Hotnews,
 Petro Porosenko: Ucrainenii au votat pentru o solutionare pasnica a conflictului din estul tarii

Ucrainenii au votat pentru o solutionare pasnica si politica a conflictului armat cu rebelii prorusi din estul tarii, a declarat presedintele Petro Porosenko dupa incheierea alegerilor legislative de duminica. Majoritatea alegatorilor s-au pronuntat in favoarea fortelor politice care sustin planul de pace . ) si cauta mijloace politice pentru a solutiona conflictul, a afirmat Porosenko intr-o declaratie pentru natiune difuzata la televiziune. continuă pe Hotnews

ALEGERI UCRAINA: Porosenko: S-a votat pentru o solutionare pasnica a conflictului din estul tarii

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, a declara la scurt timp dupa publicare exit-poll-urilor ca ucrainenii au votat pentru o solutionare pasnica si politica a conflictului armat din estul tarii.

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko: Am votat pentru viitor, pentru o dezvoltare europeana

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a votat duminica dupa amiaza la Kiev pentru o Ucraina europeana, la cateva ore dupa ce a efectuat o vizita in regiunea estica Donetk, in plina zona de.

VIDEO Petro Porosenko a sustinut un discurs in limba romana, la Cernauti. Patru etnici romani, in lupta pentru un loc in Rada de la Kiev

In ultima zi de campanie electorala inainte de alegerile legislative anticipate de duminica, presedintele ucrainean Petro Porosenko a sustinut un discurs in limba romana, adresandu-se etnicilor romani din Cernauti. Pe listele partidului condus de Porosenko apare si un om de afaceri roman, care candideaza la un mandat in Rada de la Kiev.

Petro Porosenko a tinut un discurs in limba romana la Cernauti

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a tinut un discurs in limba romana, in cadrul unei vizite oficiale la Universitatea Nationala din Cernauti. Porosenko le-a spus celor prezenti la discurs, intr-o.

Petro Porosenko: Regiunea separatista Donbas nu poate supravietui in afara Ucrainei

Regiunea Donbas, aflata partial sub controlul insurgentilor separatisti, nu poate supravietui fara Ucraina, considera presedintele prooccidental Petro Porosenko, promitand, in campania electorala, ca va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )