Libnet.ro
UNICEF

10:00

Petrolul, la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petrolul, la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Valoarea titeiului a atins un nou nivel record scazut la inceputul saptamanii trecute, tras in jos si de vestea ridicarii sanctiunilor impuse Iranului sau de comentariile celor de la Agentia Internationala pentru Energie, arata o analiza semnata de Ole Hansen, head of commodity strategy/Saxo Bank. continuă pe Ziarul Bursa

Google Street View te duce in cel mai inalt punct din Europa

Cei de la Google va ofera acum posibilitatea de a admira cel mai inalt varf din Europa. Dupa ce Machu Picchu, Petra, Muzeul Britanic si campiile din Noua Zeelanda, cei de la Google ne ofera posibilitatea de a admira acum cel mai inalt varf din Europa cu ajutorul Google Street View. Compania cu sediul in [].

Importurile de carbune din Japonia au atins o valoare record in 2015

Importurile de petrol ale Japoniei au coborat anul trecut la cel mai scazut nivel din ultimii 27 de ani, ca urmare a cresterii economice reduse, insa, in paralel, companiile japoneze de utilitati au crescut importurile de carbune, care au atins o valoare record, informeaza Reuters.

Romania, printre statele UE cu cel mai redus nivel al datoriei guvernamentale

Datoria guvernamentala a Romaniei se situa, la sfarsitul trimestrului trei din 2015, la 259,12 miliarde lei, sau 37,2% din PIB, in scadere cu 0,8 puncte procentuale fata de nivelul de 259,48 miliarde lei, sau 38% din PIB, in perioada aprilie - iunie 2015, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Business Report: Epopeea creantei Libia: Instanta a taiat la jumatate pretentiile Fiscului fata de cel mai mare datornic din Romania; Negocierile au esuat. Gunoaiele nereciclate, aruncate in bratele lui Ciolos; Cifrele inseamna oameni: peste 1.100 dintre

Angajatii Renault din Algeria, trimisi in somaj tehnic din cauza frigului din Romania Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic. BCE ar putea reextinde in martie programul de relaxare cantitativa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a precizat vineri, la.

VIDEO Washington Post: Cel mai puternic oras din lume nu face fata la doi centimetri de zapada. Este o rusine nationala

Asa cum s-a mai dovedit pana acum, nu ne descurcam cu zapada, iar miercuri noaptea am aratat-o din nou, intr-un mod umilitor, cum un oras puternic s-a transformat intr-un dezastru infrigurat, comenteaza jurnalista Petula Dvorak in Washigton Post.

Daca dispare Schengen, cel mai mult vor avea de suferit Balcanii Occidentali

Criza migratiei ce afecteaza Europa a adus in discutie acordul Schengen si, daca acesta esueaza, tarile din Balcanii Occidentali vor resimti cel mai mult acest lucru, a estimat ministrul de externe slovac Miroslav Lajcak, intr-un interviu pentru cotidianul bosniac Nezavisne Novine, transmite Hina.

Un dinozaur de marimea unui caine ar putea fi cel mai vechi din Jurasic

Un dinozaur de mici dimensiuni ar putea fi cel mai vechi din perioada Jurasica.

Cel mai jenant autogol al anului. Reactia portarului este fabuloasa!

Un portar din Arabia Saudita este autorul celui mai stupid autogol din acest an. Portarul nici nu si-a dat seama cand a scapat mingea in poarta. Oricum, nu a avut nimic de pierdut. Echipa la care activeaza a pierd.

Cel mai finantat joc de pe internet este acum si pe telefon

Exploding Kittens, cel mai finantat jocde pe Kickstarter, este disponibil acum si pe iOS. Exploding Kittens este cel mai finantat joc de pe Kickstarter si al cincilea cel mai finantat proiect din istoria site-ului, reusind sa stranga nu mai putin8,78de milioanede dolari, conform celor de la Business Insider. Singurele proiecte care au reusit sa stranga [].

A secat al doilea cel mai mare lac din Bolivia: specii de animale au disparut si sute de oameni au ramas fara locuri de munca VIDEO

Pesti si pasari moarte, barci abandonate zac acum pe locul unde odata se intindea al doilea cel mai mare lac din Bolivia. Lacul Poopo a fost oficial declarat secat in decembrie, la sfarsitul anului trecut, dupa ce a ajuns la numai 2% din capacitatea de odinioara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.206 seconds )