Libnet.ro
UNICEF

10:45

A secat al doilea cel mai mare lac din Bolivia: specii de animale au disparut si sute de oameni au ramas fara locuri de munca VIDEO

Adevărul Adevărul,
A secat al doilea cel mai mare lac din Bolivia: specii de animale au disparut si sute de oameni au ramas fara locuri de munca VIDEO

Pesti si pasari moarte, barci abandonate zac acum pe locul unde odata se intindea al doilea cel mai mare lac din Bolivia. Lacul Poopo a fost oficial declarat secat in decembrie, la sfarsitul anului trecut, dupa ce a ajuns la numai 2% din capacitatea de odinioara. continuă pe Adevărul

Google Street View te duce in cel mai inalt punct din Europa

Cei de la Google va ofera acum posibilitatea de a admira cel mai inalt varf din Europa. Dupa ce Machu Picchu, Petra, Muzeul Britanic si campiile din Noua Zeelanda, cei de la Google ne ofera posibilitatea de a admira acum cel mai inalt varf din Europa cu ajutorul Google Street View. Compania cu sediul in [].

FOTO. Cum arata cel mai scump stadion din lume, care costa 2,6 miliarde de dolari

Cel mai scump stadion din lume, NFL Disney World se va construi in Inglewood, la cativa kilometri de centrul orasului Los Angeles si ar putea costa in jur de 2,6 miliarde de dolari.

Dolarul Hong Kong, la cel mai redus curs din ultimii 16 ani

Moneda din Hong Kong dolarul HK) s-a depreciat ieri, ajungand la cel mai redus nivel din 1999 pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora orasul va elimina intervalul fix in care aceasta poate fi tranzactionata fata de dolarul SUA.

Cel mai mare mit despre vinul rosu, explicat de somelieri: trebuie savurat numai la temperatura camerei sau poate fi baut si rece?

Bautorii de vin stiu, din experienta, ca vinul rosu trebuie consumat numai la temperatura camerei pentru a-i simti cu adevarat buchetul. Somelierii sunt insa de parere ca exista si exceptii de la aceasta regula.

Cel mai mare labirint de gheata din lume se construieste in Polonia: cum arata gigantul facut din 60.000 de blocuri de gheata

Labirintul Gigant din Zakopane, Polonia, se va intinde pe o suprafata de peste 2. 500 de metri patrati si constructia finala va ingloba 60. 000 de blocuri de gheata.

Berlin: Autoritatile vor sa transforme fostul aeroport Tempelhof in cel mai mare centru de primire a refugiatilor

Fostul aeroport Tempelhof din Berlin, un simbol in vremea Razboiului Rece, ar putea fi transformat in cel mai mare centru de primire pentru refugiati, conform unui plan controversat ce va fi luat in dezbatere joi de autoritatile capitalei germane, transmite DPA.

VIDEO Washington Post: Cel mai puternic oras din lume nu face fata la doi centimetri de zapada. Este o rusine nationala

Asa cum s-a mai dovedit pana acum, nu ne descurcam cu zapada, iar miercuri noaptea am aratat-o din nou, intr-un mod umilitor, cum un oras puternic s-a transformat intr-un dezastru infrigurat, comenteaza jurnalista Petula Dvorak in Washigton Post.

Cel mai finantat joc de pe internet este acum si pe telefon

Exploding Kittens, cel mai finantat jocde pe Kickstarter, este disponibil acum si pe iOS. Exploding Kittens este cel mai finantat joc de pe Kickstarter si al cincilea cel mai finantat proiect din istoria site-ului, reusind sa stranga nu mai putin8,78de milioanede dolari, conform celor de la Business Insider. Singurele proiecte care au reusit sa stranga [].

TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o.

Cinci copii au fost raniti intr-un atac PKK, intr-o scoala din sud-estul Turciei

Cinci copii au fost raniti in explozia unui dispozitiv artizanal care a avut loc vineri in curtea unei scoli in Diyarbakir, cel mai mare oras din regiunea de sud-est a Turciei, unde traieste o populatie majoritar kurda si care este confruntata de luni de zile cu violente intre fortele de securitate si militantii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), relateaza agentia Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )