Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pfizer investeste 500 milioane de dolari in mai multe companii mici si medii de biotehnologie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pfizer investeste 500 milioane de dolari in mai multe companii mici si medii de biotehnologie

Pfizer, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume cu o istorie de peste 150 de ani, a anuntat saptamana aceasta ca va investi 500 de milioane de dolari in mai multe companii de dimensiuni mici si medii de biotehnologie, listate la bursa si care desfasoara programe promitatoare de testare clinica a unor medicamente. continuă pe Ziarul Bursa

Pfizer investeste 500 milioane USD in mai multe companii mici si medii de biotehnologie

Pfizer, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume cu o istorie de peste 150 de ani, a anuntat saptamana aceasta ca va investi 500 de milioane de dolari in mai multe companii de dimensiuni mici si medii de biotehnologie, listate la bursa si care desfasoara programe promitatoare de testare clinica a unor medicamente.

Facebook investeste 10 milioane de dolari in lupta impotriva nedreptatii rasiale

Mark Zuckerberg a anuntat duminica seara ca Facebook investeste 10 milioane de dolari intr-o campanie impotriva nedreptatii rasiale.

Facebook investeste 10 milioane de dolari in lupta impotriva nedreptatii rasiale

Mark Zuckerberg a anuntat duminica seara ca Facebook investeste 10 milioane de dolari intr-o campanie impotriva nedreptatii rasiale.

Statutul Companiei Nationale de Investitii, modificat astfel incat sa poata desfasura lucrari in mai multe domenii

Guvernul a modificat, in sedinta de joi, statutul Companiei Nationale de Investitii astfel incat sa poata desfasura, in exercitiul financiar urmator, proiecte in mai multe domenii. Astfel, CNI va putea face lucrari si la institutii de invatamant preuniversitar, dar si la unitati sanitare din mediul rural.

Caz cutremurator in Maramures: Mai multe persoane vulnerabile, RAPITE din gari si tinute in SCLAVIE, sub lacat. DIICOT a intervenit de urgenta (FOTO)

O grupare specializata in trafic de persoane a fost destructurata joi de procurorii DIICOT in judetul Maramures. Mai multe persoane vulnerabile erau sechestrate si exploatate in mod brutal de un grup.

MAI: Politia Romana va fi dotata cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan si Dokker

Politia Romana va fi dotata cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan si Dokker, dupa ce vor fi semnate, vineri, acordurile de achizitie si furnizare, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI) intr-un comunicat.

Jay-Z a cumparat o pagina intreaga de publicitate in mai multe cotidiane americane pentru a il omagia pe George Floyd

Rapperul si antreprenorul Jay-Z a cumparat alaturi de un grup de avocati, activisti si victime ale violentelor politienesti o pagina intreaga de publicitate in mai multe cotidiane americane pentru a-l.

Accident la Butimanu, cu patru masini implicate. Mai multe persoane au ajuns la spital

Mai multe persoane au fost transportate la spital, miercuri, in urma unui accident. Patru autoturisme s-au ciocnit in comuna Butimanu.

Cod portocaliu de ploi si caderi de grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare cod portocaliu de ploi, cu caderi de grindina si descarcari electrice in mai multe localitati din judetul Valcea.

Cel mai mare investitor in startup-uri IT, SoftBank, lanseaza un fond de investitii de 100 milioane dolari pentru firme conduse de americani de culoare

Cel mai mare fond de investitii din lume, SoftBank investitor in companii precum Uber, OneWeb, Boston Dynamics sau WeWork, a anuntat lansarea unui fond de investitii de 100 de milioane de dolari dedicat firmelor fondate sau conduse de americani de culoare, pentru a incuraja diversitatea la nivel de conducere a companiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )