Libnet.ro
UNICEF

14:45

Pfizer ar putea prelua AstraZeneca in cadrul cei mai mari tranzactii din farma

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pfizer ar putea prelua AstraZeneca in cadrul cei mai mari tranzactii din farma

Pfizer, cel mai mare producator american de medicamente, a confirmat ca este interesat sa preia grupul AstraZeneca, numarul doi in Marea Britanie, intr-o tranzactie de 58,8 miliarde lire sterline 98,7 miliarde de dolari), transmite Bloomberg, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

ING ar putea prelua un pachet de actiuni la Euronext, operatorul burselor de la Paris si Amsterdam

ING, cel mai mare grup financiar olandez, ar putea prelua de la IntercontinentalExchange Group o participatie la Euronext, operatorul burselor de la Paris, Bruxelles, Amsterdam si Lisabona, transmite Bloomberg.

Martin Schulz: Vreau sa reformez UE in directia unei mai mari transparente, deschideri si participari

Candidatul sociali and stilor europeni la pre and sedin and tia viitoarei Comisii Europene, Martin Schulz, a declarat astazi la Bucure and sti, intr-un interviu pentru Agerpres, ca i and si dore and ste sa reformeze Uniunea Europeana in direc and tia unei mai mari transparen and te, deschideri and si participari.

Top 10 aplicatii de mobil pentru cei mai mici dintre noi

Pentru ca si cei mai mici dintre noi merita un pic de divertisment educational pe smartphone, am creat un altfel de top 10 aplicatii de mobil. Indiferent daca au un an, trei ani sau sapte ani, copiii nostri au o fascinatie pentru gadgeturi. Ecranele luminoase, combinate cu faptul ca la fiecare atingere se schimba ceva, functioneaza ca un magnet pentru cei mici. Mai mult decat atat, este spectaculoasa intuitia copiilor. De multe ori, ramai uimit atunci cand un copil de [].

Anghel, BCR Pensii: Peste 50 de ani, pentru acelasi salariu vei primi o pensie cu 31% mai mica decat ai primi azi. Fondurile de pensii ar putea prelua rolul unui fond suveran, ca sursa alternativa de finantare

Fondurile de pensii private ar putea fi o solutie de finantare a economiei romanesti. S-a vorbit despre infiintarea unui fond suveran ca solutie alternativa de finantare, iar eu cred ca fondurile de pensii ar putea deveni un asemenea fond, a spus luni Lucian Anghel, presedintele BVB si CEO al BCR Pensii. El a vorbit despre riscul economic al imbatranirii populatiei si despre necesitatea cresterii economisirii. Un contributor plateste in prezent contributiile de asigurari sociale pentru 1,2 pensionari, iar in timp se va ajunge la un raport de un contributor la 1,5 pensionari. De asemenea, peste 50 de an, pentru acelasi salariu vei primi o pensie cu 31% mai mica decat ai primi azi, a mai spus Anghel.

Business Report: Unde se gasesc cei mai ieftini carburanti pe autostrazile din Romania; ANL promoveaza la Bucuresti apartamente din Alba Iulia, Ploiesti sau Timisoara; Cand va fi gata lotul I din autostrada Nadlac-Arad; Cum arata viitorul afacerilor?

Romania nu este deloc pregatita sa raspunda mediului de afaceri. Excelenta Sa Philippe Beke, ambasadorul Belgiei in Romania, sustine ca, in comparatie. Energia, domeniul in care strainii au adus cei multi bani in Romania in 2014: 230 de milioane de euro. In primele trei luni ale anului, investitorii straini activi.

Cumpara click-uri sa vanda produse: ce retailer atrage cei mai multi vizitatori din trafic platit

In general, traficul magazinelor online vine din motoare de cautare in principal Google; parte din acest trafic este insa platit, in mare parte Google AdWords. Afla din graficele de mai jos ce pondere din traficul unor magazine precum eMag,.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )