Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 aplicatii de mobil pentru cei mai mici dintre noi

Playtech Playtech,
Top 10 aplicatii de mobil pentru cei mai mici dintre noi

Pentru ca si cei mai mici dintre noi merita un pic de divertisment educational pe smartphone, am creat un altfel de top 10 aplicatii de mobil. Indiferent daca au un an, trei ani sau sapte ani, copiii nostri au o fascinatie pentru gadgeturi. Ecranele luminoase, combinate cu faptul ca la fiecare atingere se schimba ceva, functioneaza ca un magnet pentru cei mici. Mai mult decat atat, este spectaculoasa intuitia copiilor. De multe ori, ramai uimit atunci cand un copil de []. continuă pe Playtech

iCCJ a amanat pentru 5 mai judecarea dosarului in care Miron Mitrea este acuzat de coruptie

UPDATE 10:45 inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat vineri, pentru 5 mai, judecarea dosarului in care deputatul PSD Miron Mitrea este acuzat de coruptie in legatura cu renovarea casei mamei sale din.

Dictionar de razboi. Top 10 cuvinte auzite pe strazile Slavianskului

Slaviansk nu este nici pe departe locul ideal pentru a invata limba rusa. Printre tancuri, filtre de control pazite de indvizi cu cagule si armament serios, inveti totusi destul de repede sa comunici in dialectul local. Cuvintele de mai jos sunt un Top 10, un dictionar de supravietuire esential pentru orice jurnalist aflat in zona.

Top 10 cele mai populare tunsori ale tuturor timpurilor!

De la Jennifer Aniston si pana la Marylin Monroe sau Printesa Diana, ADPM vi le arata astazi pe starurile care au servit drept inspiratie, din punct de vedere al tunsorilor si al stilurilor de coafura, pentru milioane de femei din intreaga lume! .

Igor Casu: Cei mai bucurosi de intrarea in vigoare a sistemului fara vize vor fi cei care au plecat ilegal in UE

Analistul Igor Casu sustine ca inlaturarea obligativitatii vizelor pentru moldovenii care calatoresc in spatiul comunitar, cu exceptia Marii Britanii si a Irlandei, reprezinta un pas inainte care merita apreciat, insa nu inseamna inlaturarea tuturor obstacolelor pentru deplasarea nestingherita de care se bucura cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene.

Cei mai excentrici jucatori de la Mondialul de snooker poarta pantaloni in carouri si pantofi zebra

Jucatorii de snooker sunt renumiti pentru tinutele elegante, respectand traditia si nobletea acestui sport. in aceasta lume la dunga, exista si cativa jucatori care au depasit limitele la Campionatul Mondial de Snooker din acest an.

TARA, artista cu cei mai SEXY SANI din showbiz SOCHEAZA: Nu imi place sa fiu femeia unui singur barbat!

Invitata in emisiunea Star Magazin prezentata de VJ Raru la Antena Stars, Tara, solista cunoscuta publicului larg pentru hitul Missing.

Business Report: Unde se gasesc cei mai ieftini carburanti pe autostrazile din Romania; ANL promoveaza la Bucuresti apartamente din Alba Iulia, Ploiesti sau Timisoara; Cand va fi gata lotul I din autostrada Nadlac-Arad; Cum arata viitorul afacerilor?

Romania nu este deloc pregatita sa raspunda mediului de afaceri. Excelenta Sa Philippe Beke, ambasadorul Belgiei in Romania, sustine ca, in comparatie. Energia, domeniul in care strainii au adus cei multi bani in Romania in 2014: 230 de milioane de euro. In primele trei luni ale anului, investitorii straini activi.

Pfizer ar putea prelua AstraZeneca in cadrul cei mai mari tranzactii din farma

Pfizer, cel mai mare producator american de medicamente, a confirmat ca este interesat sa preia grupul AstraZeneca, numarul doi in Marea Britanie, intr-o tranzactie de 58,8 miliarde lire sterline 98,7 miliarde de dolari), transmite Bloomberg, potrivit.

Cumpara click-uri sa vanda produse: ce retailer atrage cei mai multi vizitatori din trafic platit

In general, traficul magazinelor online vine din motoare de cautare in principal Google; parte din acest trafic este insa platit, in mare parte Google AdWords. Afla din graficele de mai jos ce pondere din traficul unor magazine precum eMag,.

Ponta: Ne-am asumat pentru 25 mai scor de 35%, ar fi cel mai bun al partidului la euroalegeri

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca scorul pe care si l-a asumat PSD la alegerile din 25 mai este de 35%, pentru a deveni oficiala candidatura sa la prezidentiale, aratand ca acesta ar fi unul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )