Libnet.ro
UNICEF

23:30

Phenianul avertizeaza cu privire la pericole tot mai mari de razboi

Adevărul Adevărul,
Phenianul avertizeaza cu privire la pericole tot mai mari de razboi

Coreea de Nord avertizeaza cu privire la pericole tot mai mari de razboi cu ocazia marcarii unui an de la summitul istoric intre liderii nord si sud-coreeni, pe care Coreea de Sud l-a marcat printr-o ceremonie boicotata de regimul de la Phenian, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in vizita intr-unul dintre cele mai mari spitale publice din lume

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a vizitat joi la Ankara, unul din cele mai mari spitale publice din lume, Ankara City Hospital care are in structura peste 3700 de paturi. Tot astazi, Sorina Pintea a avut.

Amenzi mai mari in Sanatate: Ministerul vrea sanctiuni noi si dublarea unor amenzi pentru spitale si cabinete medicale

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica un proiect prin care propune amenzi de doua ori mai mari pentru diferite nereguli in spitale, precum cele ce tin de igiena sau calitatea materialelor folosite. In plus, vor putea fi sanctionate si.

Restrictii de circulatie pe Autostrada Soarelui si pe doua sectoare de drum national, pentru masinile mai mari de 7,5 tone

Circulatia masinilor mai mari de 7,5 tone este interzisa, pe Autostrada Soarelui si pe doua sectoare de drum national, incepand de joi si pana miercuri, 1 mai, seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )