Libnet.ro
UNICEF

18:30

Piata anvelopelor noi a scazut cu 26% anul trecut, arata un studiu Gfk

Hotnews Hotnews,
 Piata anvelopelor noi a scazut cu 26% anul trecut, arata un studiu Gfk

In 2013, valoarea vanzarilor de anvelope noi de autoturisme si camionete a inregistrat o scadere de 26% fata de 2012, totalizand aproximativ 124,3 milioane de euro, arata un studiu Gfk. Cea mai importanta scadere s-a inregistrat la anvelopele destinate camionetelor 39%). Segmentele de anvelopele de autoturisme si cel reprezentat de anvelopele pentru SUV-uri si autovehicule 4x4 au avut si ele scaderi considerabile, de 25%. continuă pe Hotnews

Vanzari mai mici cu 26% pe piata anvelopelor de masini

Valoarea vanzarilor de anvelope noi de autoturisme si camionete a scazut anul trecut cu 26% fata de 2012, totalizand aproximativ 124,3 milioane de euro, potrivit unui studiu al GfK trimis astazi redactiei.

Productia de tigarete a scazut, anul trecut, fata de 2012

Productia de tigarete din tara noastra a inregistrat scaderi, anul trecut, fata de 2012, atat din punct de vedere al volumului, cat si in ceea ce priveste valoarea acesteia, dupa cum ne-au informat reprezentantii Institutului National de Statistica INS).

FOTOGALERIE Trotuarele din Piata Unirii arata ca dupa bombardament, desi au fost modernizate anul trecut de Primaria Capitalei. Autoritatile spun ca zona a fost vandalizata de soferi si comercianti

Trotuarele din Piata Unirii arata ca dupa bombardament desi au fost modernizate anul trecut de Primaria Capitalei, valoarea lucrarii ridicandu-se la circa 2,8 milioane de lei. Mai exact dalele de piatra au sarit, stalpisorii separatori au fost scosi, cosurile de gunoi smulse, iar jardinierele daramate. Reprezentantii Administratiei Strazilor din cadrul Primariei Capitalei spun ca suprafata a fost distrusa de comerciantii care si-au amplasat tarabe pentru a vinde martisoare in perioada 1-8 martie.

Peste 15.000 de persoane din Galati s-au debransat anul trecut, alegand sisteme individuale de incalzire a locuintelor

Galatiul se afla pe primul loc in topul judetelor din Romania cu cele mai multe debransari de la sistemul centralizat de incalzire in 2013, peste 15. 000 de persoane alegand anul trecut un sistem individual de incalzire a locuintei, potrivit unei analize realizate de Ariston Thermo Romania.

Industria mondiala de wellness - 439 miliarde de dolari, anul trecut

Termenul spa provine din abrevierea unei expresii latine: Sanitas Per Aquam - Sanatate prin Apa. Piata de spa este definita ca avand ca scop cautarea obtinerii sau imbunatatirii starii de bine individuale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )