Libnet.ro
UNICEF

20:45

PIATA ASIGURARILOR, TRIMESTRUL III 2018 Primele brute subscrise, in crestere cu 2,1%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIATA ASIGURARILOR, TRIMESTRUL III 2018 Primele brute subscrise, in crestere cu 2,1%

In primele 9 luni ale anului 2018, societatile de asigurare autorizate si reglementate de ASF au subscris prime brute in valoare de 7,47 miliarde lei, in crestere cu 2,1% fata de valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului anterior. continuă pe Ziarul Bursa

Veniturile din RCA domina piata asigurarilor, care a crescut la 7,4 miliarde de lei n primele noua luni

Societatile de asigurare au inregistrat venituri din primele brute subscrise in valoare de 7,47 miliarde de lei in primele noua luni din acest an, in crestere cu 2,1% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat marti Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Piata asigurarilor generale ramane dominata de asigurarile auto, care reprezinta aproximativ 73% din totalul primelor brute subscrise pentru activitatea de asigurari generale si 58% din totalul primelor brute subscrise de firme in perioada mentionata.

Veniturile din RCA continua sa domine piata asigurarilor, care a ajuns la 7,47 miliarde de lei

In primele 9 luni ale anului 2018, societatile de asigurare autorizate si reglementate de ASF au subscris prime brute in valoare de 7,47 miliarde de lei, in crestere cu 2,1% fata de valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului anterior.

CRISTIAN ROSU (ASF): Piata asigurarilor este stabila si sigura

Autoritatea de Supraveghere Financiara a luat act de sanctiunea acordata de catre Consiliul Concurentei unui numar de noua societati de asigurare ce activeaza sau au activat pe piata de asigurari din Romania, precum si Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2143 seconds )