Libnet.ro
UNICEF

10:00

Piata auto britanica a avut cel mai bun an de vanzari din istoria sa. Dacia a vandut peste 26.000 de masini anul trecut

Hotnews Hotnews,
 Piata auto britanica a avut cel mai bun an de vanzari din istoria sa. Dacia a vandut peste 26.000 de masini anul trecut

Vanzarile de masini noi in Regatul Unit au atins un nou maxim istoric anul trecut, ajungand la 2,6 milioane unitati, arata datele asociatiei SMMT. Fiesta, Corsa si Focus sunt cele mai vandute modele, iar de la Dacia, Sandero si-a gasit 16. 000 de clienti. Vanzarile marcii Volkswagen au scazut cu 10% in octombrie, cu 20% in noiembrie si cu 0,5% luna trecuta, scandalul emisiilor avand efecte. continuă pe Hotnews

Piata auto americana a avut cel mai bun an de vanzari din istoria sa

In SUA s-au vandut anul trecut 17,47 milioane autoturisme noi, cel mai bun rezultat din istoria pietei pe care recordul fusese stabilit in 2000: 17,4 milioane unitati. In 2009 americanii cumparau numai 10,4 milioane de masini noi, insa de atunci piata a crescut puternic datorita pretului mic al benzinei, usurintei cu care se pot lua credite si climatului economic favorabil, arata Automotive News. Marca Volkswagen si-a vazut vanzarile scazand cu 5% pe fondul scandalului emisiilor.

Ministrul Justitiei: Nu am nimic impotriva Codrutei Kovesi, este cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat miercuri seara, la Digi 24, ca nu are nimic impotriva Laurei Codruta Kovesi, pe care o considera cel mai bun procuror sef al DNA, insa a subliniat ca este prematur sa se pronunte acum asupra prelungirii mandatului acesteia la sefia DNA.

Jorge Sampaoli, cel mai bun selectioner din 2015

Tehnicianul argentinian Jorge Sampaoli, care a castigat Copa America cu echipa nationala a statului Chile, a fost desemnat, miercuri, cel mai bun selectioner din 2015 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, informeaza site-ul oficial al IFFHS.

Cel mai bun exercitiu de slabit: alergatul, ciclismul sau antrenamentele de mare intensitate?

Exista o dezbatere continua cu privire la care este cel mai bun exercitiu de slabit, principalele optiuni luate in calcul fiind alergatul, ciclismul, ridicatul de greutati si antrenamentele de mare intensitate HIIT). Mat.

Raluca Pruna: Nu am nimic cu Kovesi, e probabil cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, miercuri, in contextul propunerilor pe care trebuie sa le faca anul acesta pentru sefia PICCJ si DNA, ca nu are nimic impotriva Laurei Codruta Kovesi, ci considera ca este probabil cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA.

Utile: Cel mai bun leac impotriva tusei este... acest desert delicios; Cum sa cureti salteaua pe care dormi usor si rapid; Iarna asta n-o sa cazi! Trucuri vechi si noi, ca sa castigi pariul cu gheata si cu poleiul

Cat de importanta este vizita anuala la ginecolog si ce analize ginecologice sa-si faca orice femeie Este necesar sa consulti macar o data pe an medicul ginecolog care va face. Cum ne explicam gelozia De ce suntem geloase? In primul rand, din cauza fricii, din teama de a-l pierde pe cel iubit. In al doilea rand, gelozia provine din lipsa de incredere pe care.

Spotlight, despre abuzurile sexuale ale preotilor catolici, desemnat cel mai bun film al anului 2015. Topul complet VIDEO

Lungmetrajul Spotlight si-a consolidat pozitia de favorit in cursa pentru premiile Oscar, dupa ce a fost desemnat cel mai bun film al anului 2015 intr-un top realizat de editorii revistei Rolling Stone, scrie Mediafax.

Weekend de Oscar: productiile propuse la categoria Cel mai bun film strain pot fi vizionate la Cinema Union din Bucuresti

In acest weekend, inainte de anuntarea nominalizarilor la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar, sase dintre productiile propuse la categoria Cel mai bun film strain vor fi proiectate la Cinema Union din Bucuresti.

Universitatea din Romania care ocupa cel mai bun loc in topurile internationale. Cum explica specialistii lipsa tarii noastre din clasamentele importante

Lipsa unor profesori cu premii Nobel si a unor articole in publicatii de anvergura Nature sau Science tin universitatile romanesti departe de Topul 500 Shanghai, cel mai relevant in domeniu. Universitatea din Romania clasata cel mai bine in topurile internationale este Universitatea Babes-Bolyai.

Raluca Pruna: Kovesi e probabil cel mai bun procuror sef din istoria DNA

2016 va fi un an complicat, a declarat la Digi24 ministrul Justitiei Raluca Pruna. Aceasta a vorbit despre procedura de nominalizare a sefilor de parchete, despre mandatul Codrutei Kovesi la sefia DNA si a subliniat ca nu doreste ca in mandatul sau sa modifice prin ordonanta de urgenta pachetul de legi privind justitia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )