Libnet.ro
UNICEF

13:15

Piata auto din Romania a avut o revenire spectaculoasa in septembrie, cu o crestere de aproape 80% Vanzarile Dacia in Europa au crescut cu peste 30%

B1 B1,
Piata auto din Romania a avut o revenire spectaculoasa in septembrie, cu o crestere de aproape 80% Vanzarile Dacia in Europa au crescut cu peste 30%

Vesti bune pentru paiata auto romaneaca. Potrivit datelor publicate vineri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), piata auto din Romania a inregistrat o crestere de 79,9% in septembrie. continuă pe B1

Septembrie a fost prima luna din acest an in care piata auto europeana a crescut. Efectele pandemiei se resimt insa puternic

In septembrie inmatricularile de masini noi in UE au crescut cu 3% fata de luna similara din 2019, fiind prima crestere din acest an. insa daca luam datele la noua luni, piata auto europeana a scazut cu 29%, iar in Romania, cu 32%. Luna trecuta vanzarile Dacia au crescut cu 35%, dar la noua luni scaderea a fost de 35%.

Ce pret va avea noua Dacia Spring, primul model electric al companiei

Grupul Renault da lovitura pe piata auto din Romania si din Europa cu mult asteptatul model electric Dacia Spring. Acesta este primul automobil complet electric vandut sub brandul romanesc, care ar putea devenit.

Cat au crescut preturile in Romania. Datele neasteptate pentru septembrie 2020

Inflatia anuala a Romaniei a scazut la 2,5 la suta in septembrie 2020, cea mai mica din luna mai. Conform acelorasi date, furnizate Trandig Economics, inflatia alimentara a scazut la un nivel minim pe o perioada de sapte luni. Procentul este de 5,0 la suta in septembrie de la 5,5 la suta in august. Cat .

Vedeta din Romania care a avut o viata grea: M-am saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat

O vedeta din Romania face marturii socante. Fanii au ramas fara replica la declaratiile controversate ale acesteia. Despre cine este vorba si de ce a ajuns in aceasta situatie? Marturiile controversate ale unei vedete de la noi: Ma culc in fiecare seara cu alt barbat Printre marile actrite pe care Romania ni le-a dat se .

Numarul spitalizarilor s-a prabusit la jumatate fata de anul 2019. Peste jumatate dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia a avut un impact negativ asupra ingrijirii medicale, iar afectiunea de care sufera s-a agravat

Peste jumatate 51%) dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia de coronavirus a avut un impact negativ asupra calitatii ingrijirilor medicale primite, iar numarul total al spitalizarilor la nivel national s-a prabusit dramatic in perioada martie august 2020: cu 48% mai putine decat in perioada similara din 2019, arata raportul Impactul pandemiei COVID-19 asupra accesului bolnavilor cronici la servicii medicale in Romania, realizat de Observatorul Roman de Sanatate. Efectul va fi deteriorarea starii de sanatate a bolnavilor cronici si cresterea presiunii asupra unui sistem medical deja suprasolicitat. in plus, dintre spitalele desemnate COVID-19 de faza I, faza II sau de suport), doua treimi au acreditari de categorii inferioare, ceea ce nu garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea pacientilor COVID-19.

Dezvaluiri socante: cum a luat Dan Diaconescu spaga prin filiera masonica din Romania. D-aia are avere!

Dan Diaconescu, celebrul patron al OTV, pe langa banii castigati a avut parte si de multe controverse. Una este legata de legaturile directe sau indirecte cufiliera masonica din Romania si reprezentantii acesteia. Cum a luat Dan Diaconescu spaga prin filiera masonica din Romania De-a lungul anilor, si recent dupa 1989, au fost putine cazurile in .

PENTRU PRIMA OARA DUPA 2015 Piata actiunilor din China depaseste 10 trilioane de dolari

Avans de peste 3 trilioane de dolari din martie pana acum, pentru piata chineza * Statele Unite au cea mai valoroasa piata de actiuni din lume, de 38,3 trilioane de dolari Actiunile listate la bursele din China valoreaza, in prezent, peste 10 trilioane de dolari pentru prima data dupa 2015, conform Bloomberg, care noteaza ca a doua piata bursiera din lume dupa valoare) a crescut cu 3,3 trilioane de dolari de la minimul atins in martie pana acum, sustinuta de politicile Beijingului menite sa incurajeze tranzactiile, respectiv de o serie de listari noi, lansate in baza unor reguli relaxate.

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru noiembrie 2020. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania in luna lui Brumar! Prognoza meteo luna noiembrie 2020 Meteorologii de la ANM au anuntat cum va fi vremea in luna noiembrie 2020. Conform prognozei meteo, se anunta o perioada mai .

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde .

Judetele din Romania unde masca e obligatorie peste tot. Cu ce o poti inlocui

Romania este martora unei involutii incredibile. Lunile trec, iar situatia in loc se se amelioreze, o ia la goana. inca judet din tara impune purtarea mastii chiar si pe strada. in ce loc protectia a devenit in sfarsit aliatul numarul 1 al cetatenilor? Judetul din Romania unde masca de protectie e obligatorie peste tot Situatia .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )