Libnet.ro
UNICEF

17:30

Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, conform APIA

România Liberă România Liberă,
Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, conform APIA

Piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 23,8% in primele trei luni ale acestui an, fata de. continuă pe România Liberă

APIA: Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, in primul trimestru

Piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 23,8% in primele trei luni ale acestui an, fata de acelasi interval din 2019, arata datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA), publicate luni.

Andrea Bocelli a cantat in piata Domului din Milano fara niciun spectator. Imagini unice! VIDEO

Duminica seara, de Pastele Catolic, celebrul tenor italian Andrea Bocelli a cantat in piata Duomului din Milano fara niciun spectator. Iata aici imaginile unice din timpul unui concert ce va ramane in istorie! .

Lidl va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste, respectiv pe 19 si 20 aprilie, activitatea urmand a fi reluata marti, 21 aprilie, a informat vineri retailerul german.

Concerte live ale artistilor din Romania, in biblioteca online Overground Showroom!

Concerte ale artistilor din Romania filmate full HD si cu sunet de inalta calitate sunt disponibile .

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste

Lidl isi va inchide magazinele din Romania in prima si a doua zi de Paste si le ofera, astfel, tuturor angajatilor din cele 265 de magazine doua zile libere, in prima si a doua zi de Paste, pe 19 si 20 aprilie 2020, anunta compania intr-un comunicat de.

Ordonanta militara 8 suspenda procesul de vanzare de catre CEZ a activelor din Romania

Ordonanta militara 8 contine un articol care prevede ca vanzareacumpararea de pachete majoritare de actiuni ale companiilor din Sistemul Energetic National, indiferent de forma de proprietate a acestora, este suspendata pe perioada starii de urgenta. intr-o astfel de situatie se afla cehii de la CEZ care sunt in plin proces de vanzare a activelor din Romania.

SUPLIMENTUL AUTO BRENT VALMAR, PORSCHE ROMANIA: Romania are cel mai generos program pentru achizitionarea de automobile electrice si hibrid

Bugetul de investitii pentru digitalizarea activitatilor si electrificarea flotei ajunge la 60 de miliarde de euro Reporter: Cum a evoluat piata auto din tara noastra in ultimii ani?.

Criza COVID-19: Asiguratorii auto din SUA returneaza sute de milioane de dolari clientilor, pe fondul restrictiilor de circulatie si a reducerii numarului de accidente

Doi mari asiguratori din SUA, Allstate si American Family Insurance, au anuntat luni ca vor returna aproximativ 800 de milioane de dolari clientilor care au polite auto, in conditiile in care oamenii conduc mult mai putin din cauza restrictiilor impuse de criza de coronavirus, potrivit CNN. intre timp alti asiguratori li s-au alaturat, iar Reuters a facut o lista cu alti asiguratori care au anuntat de asemenea ca vor reduce cu sute de milioane de dolari primele platite de soferii americani.

ANPC a inchis Piata Rahova din Bucuresti si pescaria din Piata Moghioros

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a facut mai multe controale in pietele din Buc.

Exporturile de cereale din Romania, interzise. Masura a fost propusa pentru prima data de profesorul Dan Voiculescu

Romania a oprit exportul de cereale si alte produse, pe toata perioada starii de urgenta. Masura a fost adoptata in cea mai recenta Ordonanta Militara. inainte de aceasta interdictie, Romania era fruntasa in Uniunea Europeana pe segmentul exporturilor de cereale. Masura a fost propusa pentru prima data de profesorul Dan Voiculescu, intr-o postare pe blogul sau, pe 3 aprilie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2322 seconds )