Libnet.ro
UNICEF

17:00

Piata de capital a stagnat si din cauza lipsei derivatelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata de capital a stagnat si din cauza lipsei derivatelor

Interviu cu Vicentiu Constantinoiu, candidat la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara) *Romania ocupa ultimul loc la nivelul de digitalizare a economiei si societatii Reporter: Cum caracterizati evolutia pietei noastre de capital din ultimii ani si care sunt problemele cu care se confrunta piata noastra de capital? Vicentiu Constantinoiu: in ultimii ani s-au facut pasi semnificativi pe zona listarilor unor companii importante si care sper sa continue. A fost un regres dupa criza financiara si apoi piata a stagnat destul de mult si din cauza lipsei derivatelor din lipsa unei Contraparti Centrale. continuă pe Ziarul Bursa

Statistici dramatice in Italia! Bilantul victimelor din cauza inundatiilor

Ce putin 12 persoane au murit din cauza vremii severe in Sicilia, numarul victimelor in intreaga tara ajungand la 29 de persoane, au anuntat, duminica, oficialii, citati de Reuters si AFP. Alunecarile de.

SUA pune capat beneficiilor comerciale pentru Mauritania din cauza practicilor de munca fortata

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa puna capat avantajelor comerciale pentru Mauritania din 1 ianuarie, pentru ca aceasta tara nu a facut progrese suficiente in ceea ce priveste incetarea practicilor de munca fortata, a declarat vineri biroul Reprezentantilor Comerciali din SUA USTR) conform Reuters.

China: 15 morti din cauza unui conflict dintre o pasagera si un sofer de autobuz / VIDEO Momentul n care vehiculul plonjeaza n rul Yangtze

Cearta dintre un sofer de autobuz si o pasagera a dus la caderea vehiculului de pe un pod din sud-vestul Chinei, noteaza CBS News. Se presupune ca toti cei 15 oameni aflati la cel moment in autobuz au murit.

Incendiu puternic in Botosani izbucnit din cauza unei lumanari aprinse

Un incendiu urias a izbucnit joi in Botosani. Focul a distrus a izbucnit intr-o bucatarie de vara, unde se afla si o butelie gata sa explodeze din clipa in clipa. Pompierii au intervenit la timp si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )