Libnet.ro
UNICEF

11:00

Piata derivatelor de la Sibiu, sub spectrul escaladarii crizei din Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata derivatelor de la Sibiu, sub spectrul escaladarii crizei din Grecia

La Sibex, ultima sesiune din luna iunie s-a desfasurat sub spectrul escaladarii crizei din Grecia, care a adus o vacanta bancara fortata pentru institutiile financiare din aceasta tara, inclusiv pentru Bursa din Atena, cu care Sibex colaboreaza prin AthexClear, contrapartea centrala care realizeaza decontarea tranzactiilor cu derivate a operatorului de piata sibian. continuă pe Ziarul Bursa

Cursul valutar este cel mai sensibil barometru. Euro a crescut puternic pe fondul crizei din Grecia

Euro creste puternic pe fondul crizei din Grecia. BNR coteaza astazi un euro la 4,49 de lei, aceeasi valoare care a fost afisata in aceasta dimineata si pe pietele interbancare. O crestere spectaculoasa a a.

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei, apreciind ca intrarea Greciei in.

Europarlamentul Victor Negrescu (PSD) cere convocarea CSAT pentru a evalua efectele crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru a evalua efectele crizei din Grecia asupra Romaniei, informeaza Mediafax. Presedintele Romaniei, care reprezinta.

Un europarlamentar PSD cere convocarea CSAT pentru evaluarea crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu, membru in Comisia pentru Bugete din Parlamentul European, cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra.

Solicitare de la Bruxelles: E nevoie de o sedinta CSAT pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei

Europarlamentul PSD Victor Negrescu cere convoarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra Romaniei .

Cum vad patronatele bancare romanesti efectele crizei din Grecia

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) estimeaza ca, indiferent ce masuri vor fi adoptate in Grecia in aceste zile, impactul asupra pietei romanesti va ramane limitat.

Cursul, la un pas de 4,5 lei/euro pe fondul crizei din Grecia. Petrolul pierde 1 dolar

Leul s-a depreciat in raport cu euro la 4,4931 unitati, de la 4,4577 lei pentru un euro vineri, iar fata de dolar a fost depasit pragul de 4 lei, potrivit cursului oficial al BNR, dupa evenimentele din Grecia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )