Libnet.ro
UNICEF

18:01

Piata intrazilnica de energie a fost cuplata cu alte 20 de tari europene

Hotnews Hotnews,
 Piata intrazilnica de energie a fost cuplata cu alte 20 de tari europene

OPCOM bursa energiei) a lansat miercuri functionarea in regim cuplat a pietei intrazilnice de energie electrica din Romania cu pietele din alte 20 de tari participante la un proiect european de introducere a tranzactionarii transfrontaliere pan-europene, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Hotnews

Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata cu alte 20 de tari din Europa

Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata marti dupa-amiaza cu pietele similare din alte 20 de tari europene, iar primele cantitati de energie au fost deja livrate in cursul noptii trecute, a declarat Victor Ionescu, directorul operatorului bursier OPCOM.

SILVIA VLASCEANU, ACUE: Piata de energie nu a fost niciodata liberalizata in adevaratul sens al cuvantului

Piata de energie nu a fost niciodata liberalizata in adevaratul sens al cuvantului si, pentru asta, este nevoie de mai multe masuri, printre care si stabilirea unei scheme de ajutor a consumatorilor vulnerabili, a declarat, ieri, Silvia Vlasceanu, director executiv al Federatiei Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE).

Proiectul care ar urma sa schimbe in bine calitatea apei de la robinetele slatinenilor a fost semnat. Alte 24 localitati din Olt sunt vizate

Proiectul depus spre finantare din bani europeni in urma cu mai bine de trei ani, prin care va fi modernizata infrastructura de apa si apa uzata in 25 localitaiti din judet, a fost semnat, marti, 19 noiembrie 2019, la Ministerul Fondurilor Europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )