Libnet.ro
UNICEF

18:30

Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata cu alte 20 de tari din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata cu alte 20 de tari din Europa

Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata marti dupa-amiaza cu pietele similare din alte 20 de tari europene, iar primele cantitati de energie au fost deja livrate in cursul noptii trecute, a declarat Victor Ionescu, directorul operatorului bursier OPCOM. continuă pe Ziarul Bursa

Piata intrazilnica de energie a fost cuplata cu alte 20 de tari europene

OPCOM bursa energiei) a lansat miercuri functionarea in regim cuplat a pietei intrazilnice de energie electrica din Romania cu pietele din alte 20 de tari participante la un proiect european de introducere a tranzactionarii transfrontaliere pan-europene, se arata intr-un comunicat de presa.

SILVIA VLASCEANU, ACUE: Piata de energie nu a fost niciodata liberalizata in adevaratul sens al cuvantului

Piata de energie nu a fost niciodata liberalizata in adevaratul sens al cuvantului si, pentru asta, este nevoie de mai multe masuri, printre care si stabilirea unei scheme de ajutor a consumatorilor vulnerabili, a declarat, ieri, Silvia Vlasceanu, director executiv al Federatiei Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE).

STUDIU: Piata de spatii industriale din Romania ar putea fi afectata in urma Brexitului

Piata de spatii industriale din Romania ar putea simti efecte semnificative in urma unui Brexit dur, considera specialistii unei companii de consultanta imobiliara.

Irina Scarlat, Revolut: Pregatim un produs pentru firme Salariile vor putea fi incasate direct pe cardul Revolut atunci cand bancile din Romania vor permite plati transfrontaliere in lei

Revolut are un produs destinat companiilor- Revolut for Business- dar care nu este prezent inca pe piata din Romania. Lucram la proiectul prin care produsul va fi lansat si la noi, a spus luni intr-o conferinta Irina Scarlat Country Manager Revolut Romania. Ea a mai explicat de ce nu se pot incasa salariile direct in contul de Revolut. Salariile vor putea fi platite direct pe carduri Revolut de catre angajatori atunci cand bancile din Romania vor permite plati transfrontaliere in lei. in momentul de fata Romania si Bulgaria sunt singurele tari din UE care nu permit efectuarea de transferuri cross-broder in alte monede, a explicat Scarlat.

inca un oras din Romania cu servicii de livrare Glovo

Aplicatia spaniola de livrari Glovo anunta ca isi extinde serviciile in inca un oras din Romania si planuieste sa patrunda in alte 3 orase romanesti pana la finalul anului 2019.

SURPRIZA: Acesta este cel mai iNALT BLOC de locuinte din Romania! (FOTO)

In Romania se construieste tot mai mult si tot mai complex. Cea mai inalta cladire de locuinte din Romania a fost construita la Cluj si are 31 de etaje si peste 180 de apartamente, anunta.

Povestea celei mai vechi icoane facatoare de minuni din Romania. A fost pictata in urma cu peste 1.3oo de ani

La origine este o replica a unei icoane faimoase: cea a Maicii Domnului, de la Lida, facuta in anul 35 dH. Interesant este ca icoana pastrata acum in Romania, la manastirea Neamt, are doua fete, pe verso fiind pictat Sfantul Gheorghe. Icoana a ajuns aici in jurul anului 1400.

Transalpina,cea mai inalta sosea din Romania, vazuta toamna din drona - VIDEO spectaculos

Un clip realizat de Alexandru Buduran alias Alexs Bird, cu drona, in zona care imprejmuieste Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, a devenit rapid viral pe net. Filmarea a fost.

Sondaj PwC: Fiscul bate mult mai des la usa firmelor din Romania: numarul inspectiilor fiscale a crescut de 3 ori

Peste 22% dintre companiile din Romania au fost vizate de inspectii fiscale in 2018, procent de aproape trei ori mai mare decat in 2017 sau 2016, dar sub media din Europa Centrala si de Est de 32%, potrivit unui sondaj realizat de reteaua PwC Tax.

CTP a rabufnit dupa tragedia de la Timisoara: Suntem un soi de sobolani. Mesaj dur despre autoritatile din Romania

Cristian Tudor Popescu este de parere ca autoritatile din Romania sunt nepasatoare in fata problemelor cu care se confrunta cetatenii. Gazetarul a analizat modul in care institutiile statului au actionat in ultimele luni in cazurile Caracal, Brazi, Baicoi si Timisoara. CTP: Am evoluat in ochii autoritatilor, suntem un soi de sobolani inca ceva dinainte de .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2937 seconds )