Libnet.ro
UNICEF

05:45

Piata neagra creste din nou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata neagra creste din nou

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6% mai mult decat in ianuarie 2018). in primele trei luni ale anului, media comertului ilicit este de 16,4%, cu 0,7 puncte procentuale. mai mare comparativ cu perioada similara din 2017. continuă pe Ziarul Bursa

Piata neagra a tigaretelor creste din nou

Piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6% mai mult decat in ianuarie 2018), se arata intr-un studiu al companiei Novel, remis Redactiei.

Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut ingrijorator in martie la 17,2% din totalul consumului. Regiunea nord-est este cea mai afectata de piata neagra, care a atins 43,2%, zona de vest atingand si ea nivelul.

Piata neagra a tigaretelor a crescut la 17,2% din total

Piata neagra a tigaretelor a crescut in luna martie 2018, cu 1,6 puncte procentuale fata de ianuarie 2018, pana la 17,2% din totalul consumului, potrivit unui studiu de profil citat de Agerpres.

Piata neagra a tigaretelor a crescut la 17,2% din totalul consumului, in martie 2018

Piata neagra a tigaretelor a crescut in luna martie 2018, cu 1,6 puncte procentuale fata de ianuarie 2018, pana la 17,2% din totalul consumului, potrivit unui studiu de profil. De asemenea, in primul trimestru al acestui an, media comertului ilicit.

Piata neagra a atins noi cote ingrijoratoare. Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut in martie la 17,2% din totalul consumului cu 1,6 puncte procentuale mai mult decat in ianuarie 2018), se arata intr-un studiu realizat de Novel Research.

Kovesi, verificata din nou de Inspectia Juridica: Nou control la DNA

Inspectia Judiciara a descins din nou la sediul DNA unde demareaza un nou control. Acesta vine la doar o saptamana de la ultima verificare si va viza achitarile din ultimii doi ani. Controlul de saptamana.

Carmen Bruma, din nou campioana la maraton. Iata cum a primit-o fiul ei!

Carmen Bruma a castigat din nou locul 1 la o competitie de tip maraton. Vedeta a participat la echipe mixt in cadrul Bucharest International 10k. Iata cum a fost primita de fiul ei, Vlad, dupa incheierea competitiei.

Despartire-soc in showbizul autohton! Trebuia sa se marite, dar este din nou singura

Desi se anunta ca este la un pas de casatorie, Anamaria Ferentz a anuntat in direct ca este din nou singurpa. Nu bat clopote de nunta. Omul este fericit si indragostit, fericit si.

Viorica Vasilica Dancila o comite din nou! Cum a pronuntat premierul cuvantul privilegiati la intalnirea cu omologul sau italian (VIDEO)

Viorica Vasilica Dancila loveste din nou. Prim-ministrul a reusit iarasi sa comita greseli de exprimare, de data aceasta in cadrul intalnirii oficiale pe care a avut-o joi la Palatul Victoria cu.

MUZICA POPULARA, din nou in STARE DE SOC! Radu Ille a ajuns la URGENTE! Medicii au fost SOCATI: Functioneaza doar un rinichi

Clipe de cosmar pentru interpretul de muzica populara Radu Ille! Acesta a ajuns de urgenta la spital in urma cu cateva zile. Radu Ille a ajuns la spital din cauza unei dureri care nu ii permitea sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )