Libnet.ro
UNICEF

18:30

Piata produselor organice din Romania - matura, dar subdezvoltata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata produselor organice din Romania - matura, dar subdezvoltata

Piata produselor organice este slab dezvoltata, la noi in tara, comparativ cu restul Europei, desi are o vechime de aproximativ zece ani de zile, ne-a declarat, ieri, Oana Totora, fondator si managing partner MyOrganic. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui.

Primul centru socio-medical din Romania destinat copiilor cu boli incurabile, inaugurat de Hospice la Adunatii Copaceni

Hospice Casa Sperantei a inaugurat, vineri, primul centru socio-medical din Romania destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile si familiilor acestora, potrivit Agerpres .

REFERENDUM FAMILIE TRADITIONALA. Anuntul facut de Biserica Catolica din Romania

REFERENDUM FAMILIE TRADITIONALA Episcopii catolici transmit un indemn catre preotii si credinciosii catolici din Romania de a participa la Referendumul stabilit in zilele de 6-7 octombrie, pentru modificarea.

Peste 40.000 de studenti din Romania merg la facultate in strainatate

Peste 40. 000 de studenti din Romania au ales sa urmeze o facultate in strainatate. Mai mult, in fiecare an, peste 6. 000 de studenti romani pleaca la studii in afara tarii, iar 2. 000 dintre ei aleg sa.

TRAGEDIE! Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania s-a stins din viata (FOTO)

Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania, Geta Bratescu, s-a stins din viata, miercuri dimineata, la varsta de 92 de ani. Geta Bratescu, nascuta in 1926, in Ploiesti, a studiat la.

A MURIT in timpul concertului! Moment SOCANT la un show al unei cunoscute trupe din Romania (FOTO)

Tragedie in timpul unui concert al unei cunoscute trupe din Romania. in timpul show-lui formatiei Celelalte cuvinte barbatului de 57 de ani I s-a facut rau si a ales sa iasa din sala. Din pacate, el.

Baronul Oprisan: PSD este cel mai serios partid din Romania

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, dupa sedinta CEx, ca PSD nu se va scinda, ba chiar divergentele din interiorul sau demonstreaza ca este un partid viu si democratic. Baronul de Vrancea a.

Violentele din scolile din Romania trec granita! Un elev roman care invata in Germania si-a batut cu bestialitate un coleg de clasa (VIDEO)

Violentele din scolile din Romania se muta si in strainatate. Un elev roman care invata in Germania si-a batut cu bestialitate un coleg de clasa, chiar in fata liceului. Unul dintre martori a filmat intregul.

Premiera in astronomia din Romania. Descoperirea facuta de Observatorul din Galati

Specialistii de la Observatorul astronomic din Galati au identificat cinci stele variabile, descoperirea reprezentand o premiera nationala si fiind facuta in urma reanalizarii bazei de date a Observatorului,.

S-a aflat! Iata cum isi inselau hypermarketurile din Romania clientii

Incepand cu data de 03. 2018 comisarii din cadrul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Bucuresti-Ilfov, au desfasurat 43 actiuni de control, in vederea verificarii respectarii drepturilor si.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )