Libnet.ro
UNICEF

11:00

Piata de publicitate online din Romania va depasi 50 milioane euro in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata de publicitate online din Romania va depasi 50 milioane euro in acest an

Valoarea totala raportata a pietei de publicitate online din Romania, pentru primul semestru al anului 2017, a fost de aproximativ 20,3 milioane euro 92,56 milioane lei), inregistrand o crestere de 15% fata de acelasi semestru al anului 2016 raportat la valoarea anuala in lei), conform celei mai recente editii a studiului Romanian Online Advertising Study ROADS), derulat de Interactive Advertising Bureau Romania IAB Romania), asociatia industriei de marketing si publicitate interactiva din Romania, cu sprijinul PwC Romania. Oficialii PwC Romania estimaza ca piata va depasi pragul de 50 milioane de euro in 2018. continuă pe Ziarul Bursa

Piata de publicitate online din Romania a atins 20 de milioane de euro in primul semestru din 2017. Care sunt sectoarele cu cele mai mari cresteri

Trendurile investitiilor in media confirma continutul video ca fiind lider in preferinte, iar dispozitivele mobile sunt cele mai utilizate pentru vizualizarea continutului, se arata intr-un studiu derulat de IAB Romania cu sprijinul PwC Romania.

Publicitatea online in Romania, crestere cu 15%

Conform celei mai recente editii a studiului ROADS, derulat de IAB Romania cu sprijinul PwC Romania, valoarea totala raportata a pietei de publicitate online din Romania, pentru primul semestru al anului 2017 a fost de aprox 20. 3 mil euro 92,560,911.

Piata raportata de publicitate online a atins, in prima jumatate a anului trecut, 20,3 milioane euro

O cincime din cheltuielile totale de publicitate online raportate pentru prima jumatate a anului trecut, in Romania, au fost inregistrate in sistem programmatic automatizat), iar cheltuielile pentru reclama pe mobil s-au apropiat de jumatate din total, potrivit celui mai nou studiu referitor la publicitatea online ROADS), dat luni publicitatii. in conditiile in care ia in calcul doar cheltuielile raportate, ROADS evalueaza ca aceasta piata s-a ridicat, in ianuarie-iunie 2017, la 92,56 milioane lei 20,3 milioane euro).

Activitatea investitorilor nationali pe piata imobiliara din Romania reprezinta doar 4% din volumul de 960 milioane euro

Activitatea investitorilor nationali pe piata imobiliara din Romania a reprezentat doar 4% din volumul de aproximativ 960 milioane euro inregistrat in 2017, in conditiile in care achizitiile de active imobiliare realizate de catre investitorii nationali si transfrontalieri din cele 6 piete principale ale Europei Centrale si de Est ECE) au crescut cu 32%, conform unui raport remis astazi.

Piata farmaceutica din Romania va inregistra afaceri record in 2018

Piata farmaceutica din Romania va inregistra afaceri record in 2018, apetitul romanilor pentru pastile si tratamente fiind stimulat de campaniile publicitare din massmedia si de situatia de criza din sistemul sanitar, estimarile mergand spre atingerea pragului de 50 de miliarde de lei.

Piata farmaceutica din Romania: Afaceri record vor fi inregistrate in 2018

Piata farmaceutica din Romania va inregistra afaceri record in 2018, apetitul romanilor pentru pasti.

Jumatate din stocul total de cladiri de birouri din Romania este certificat verde

Piata de birouri din Romania continua sa se maturizeze atat prin prisma extinderii stocului la nivel national, cat si prin imbunatatirea standardelor de sustenabilitate.

Mii de gropi, pe soselele din Romania, dupa topirea zapezii: in unele zone, masinile se afunda si pana la jumatate (VIDEO)

Mii de gropi au aparut pe soselele din Romania imediat dupa topirea zapezii. Sunt ani de cand in gropile ignorantei s-au afundat politicieni unul dupa altul cu laitmotivul le vom repara. Si a mai trecut o.

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la.

OVS Kids, retailer de imbracaminte din Italia, deschide primul magazin din Romania, la Ploiesti

OVS, retailer de imbracaminte din Italia, a deschis primul magazin din Romania, in centrul comercial Ploiesti Shopping City sub brandul OVS Kids.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )