Libnet.ro
UNICEF

23:45

Piata Victoriei si Piata Taksim

Adevărul Adevărul,
Piata Victoriei si Piata Taksim

Inca de cand au inceput atacurile regimului PSD impotriva statului de drept si abuzurile la adresa cetatenilor care protestau fata de respectivele ticalosii s-a nascut o intrebare: oare cine ar fi modelul politic al lui Liviu Dragnea?. continuă pe Adevărul

FOTO Mitingul diasporei: Zeci de mii de romani sunt asteptati in Piata Victoriei. Primele masini cu protestatari au sosit inca din timpul noptii

Zeci de mii de romani din tara si din strainatate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de vineri din Piata Victoriei din Capitala.

Mitingul diasporei: un milion de romani sunt asteptati in Piata Victoriei. Primele masini cu protestatari au sosit inca din timpul noptii FOTO

Zeci de mii de romani din tara si din strainatate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de vineri din Piata Victoriei din Capitala.

Protestele s-au reluat in Piata Victoriei: Noi imbranceli intre protestatari si jandarmi(VIDEO)

Protestele din Piata Victoriei au fost reluate sambata. inca de la ora pranzului, oamenii au inceput sa se stranga in Piata Victoriei, si au existat deja si incidente intre manifestanti si.

Mitingul Diasporei: Peste 200 de persoane in Piata Victoriei

Peste 200 de persoane se afla deja in Piata Victoriei, la aceasta ora, pentru mitingul diasporei, programat sa inceapa la ora 17. 00, primele masini cu protestatari sosind inca din timpul noptii. Oamenii, veniti din stainatate, dar si din alte judete, scandeaza Demisia si Penalii. La aceasta ora, cateva zeci de romani veniti din strainatate s-au strans si in fata Teatrului National, urmand sa plece in mars catre Piata Victoriei, relateaza News. ro.

Mitingul diasporei: Romanii sunt asteptati in Piata Victoriei

Zeci de mii de romani din tara si din strainatate s-au mobilizat pentru a participa la mitingul de astazi din Piata Victoriei din Capitala. Ei cer demisia Executivului, nemultumiti de modul de guvernare al social-democratilor si de decizile luate de acestia privind legile justitiei si Codurile penale, de demiterea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, de gafele premierului Viorica Dancila si de faptul ca liderul PSD Liviu Dragnea se afla la conducerea Camerei Deputatilor in pofida faptului ca a fost condamnat la inchisoare. Primele masini cu protestatari au sosit in Piata Victoriei inca din timpul noptii, relateaza News. ro.

Violente la mitingul din Piata Victoriei. Momentul in care cativa provocatori arunca cu bucati de carosabil. Jandarmeria face apel la calm (VIDEO)

Jandarmeria Romana ii indeamna pe oamenii care vor sa protesteze in Piata Victoriei sa nu vina insotiti de copii, dat fiind ca protestul nu a inceput oficial inca si deja s-au inregistrat mai multe.

UPDATE: Protest 10 august. Romani din toate colturile lumii s-au adunat in Piata Victoriei, pentru a-si lua tara inapoi

Zeci de persoane s-au adunat inca de dimineata in Piata Victoriei, pregatiti cu tricouri cu mesaje precum Nu mai vrem penali si Diaspora vine acasa, cu afise, pancarte, steaguri si chiar stickere. Acestia sunt pregatiti sa.

MITINGUL DIASPOREI: Au inceput sa apara protestatari in Piata Victoriei. Politia face un control pirotehnic la toate masinile din zona

Inca de la primele ore ale diminetei, cateva zeci de protestatari s-au adunat in Piata Victoriei din Capitala in asteptarea marelui miting al diasporei ce urmeaza sa adune chiar zeci de mii de oameni in.

MITINGUL DIASPOREI: Au inceput sa apara protestatari in Piata Victoriei. Politia face un control pirotehnic la toate masinile din zona (FOTO, VIDEO)

Inca de la primele ore ale diminetei, cateva zeci de protestatari s-au adunat in Piata Victoriei din Capitala in asteptarea marelui miting al diasporei ce urmeaza sa adune chiar zeci de mii de oameni in.

VIDEO Dan Barna, de la mitingul din Piata Victoriei: Este un abuz incredibil cand un stat decide sa-si gazeze propriii cetateni

Presedintele USR, Dan Barna, care participa la mitingul din Piata Victoriei pentru a strange semnaturi pentru campania Fara penali in functii publice, spune ca Jandarmeria a fost gazele lacrimogene la fiecare jumatate de ora, desi in piata este o atmosfera linistita si normala, nu este nimeni violent sau agresiv. Dan Barna sustine ca jandarmii sunt cei care incita manifestantii si vor sa distruga protestul pasnic al romanilor din diaspora.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )