Libnet.ro
UNICEF

05:15

UPDATE: Protest 10 august. Romani din toate colturile lumii s-au adunat in Piata Victoriei, pentru a-si lua tara inapoi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UPDATE: Protest 10 august. Romani din toate colturile lumii s-au adunat in Piata Victoriei, pentru a-si lua tara inapoi

Zeci de persoane s-au adunat inca de dimineata in Piata Victoriei, pregatiti cu tricouri cu mesaje precum Nu mai vrem penali si Diaspora vine acasa, cu afise, pancarte, steaguri si chiar stickere. Acestia sunt pregatiti sa. continuă pe Wall-Street Ro

Protest 10 august. Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, cercetat de DIICOT

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT.

Protest 10 august. Federatia Romanilor de Pretutindeni, marcata de controveste, dupa ce a cerut anularea autorizatiei pentru mitingul Diasporei

Federatia Romanilor de Pretitudineni FRP) se afla in centrul unor controverse, dupa ce, cu doar cateva zile inaintea protestului de pe 10 august a cerut anularea autorizatiei, obtinuta cu greu de la Primaria Municipiului Bucuresti.

Protest 10 august. Prima coloana de masini cu romani veniti pentru miting, intampinata la granita cu aplauze

Zeci de persoane, majoritatea din Oradea, i-au asteptat in vama Bors pe primii romani care au venit in mod organizat, in coloane de masini, in tara pentru mitingul de vineri, din Bucuresti, scrie Digi24 .

Protest 10 august. Politistii vor controla masinile parcate in zona Piata Victoriei

Politia Capitalei a anuntat vineri dimineata ca a cerut IGPR efectuarea unui control pirotehnic preventiv al masinilor parcate in zona Piata Victoriei de catre participantii la mitingului diasporei, programat pentru ora 17. 00, scrie Digi24 .

Protest 10 august. Avertisment fara precedent transmis de Jandarmerie: Nu ne jucam si vom lua masuri

Jandarmeria a lansat joi dimineata, in mod neobisnuit, o serie de avertismente cu privire la mitingul de vineri din Piata Victoriei la care sunt asteptati romanii care muncesc in strainatate, scrie G4Media .

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru Zodia Rac - Pentru tine poate fi o zi a revelatiilor pretioase, apropo de drumul si evolutia ta in toate sensurile. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru.

CALENDAR ORTODOX 10 AUGUST. Un sfant important este celebrat astazi de ortodocsi

in aceasta luna, in ziua a zecea, pomenirea Sfintilor Mucenici Lavrentie Laurentiu) arhidiaconul, Xist Sixt), papa Romei, si Ipolit. Lavrentie.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti - Unele intentii lansate cu ceva timp in urma pot acum sa-si arate primii vlastari. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti - Insa, i.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru Zodia Varsator - Luna se afla astazi in Pesti. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru Zodia Varsator - Contextul astral te invita, pe de o.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 10 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn - Daca ti-ai propus sa te ocupi de chestiuni pragmatice sau care cer atentie la detaliu, amana-le pentru alta zi.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )