Libnet.ro
UNICEF

13:30

PIB a crescut in primul semestru cu 3,7% comparativ cu semestrul I 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIB a crescut in primul semestru cu 3,7% comparativ cu semestrul I 2014

Produsul Intern Brut a crescut in primul semestru cu 3,7% pe serie bruta si cu 3,8% pe serie ajustata sezonier, dupa ce in trimestrul al doilea a urcat cu 3,2% pe serie bruta si cu 3,7% pe serie ajustata fata de aceeasi perioada a anului trecut, insa comparativ cu primul trimestru a avansat cu 0,1%, arata datele Institutului National de Statistica, remise azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul Biofarm a crescut cu 2% in primul semestru din 2015

Compania Biofarm a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 15,034 milioane lei, cu 2% mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform informatiilor financiare remise, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB), citate de Agerpres.

Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu peste 10%

Volumul lucrarilor de constructii a crescut in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu 10,3% ca serie bruta si cu 10,9% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a anuntat miercuri Institutul.

Profitul net al Transgaz a crescut cu 9% in primul semestru, pana la 321,5 milioane lei

Profitul net al companiei de stat Transgaz Medias a crescut in primul semestru cu 9%, la 321,5 milioane lei, in conditiile reducerii cheltuielilor cu 7%, in timp ce veniturile au ramas relativ stabile, cu o scadere de aproape 1%, potrivit raportului semestrial al operatorului de transport al gazelor.

Profitul brut al Bancii Transilvania - in crestere cu 8% fata de primul semestru din 2014

Activele Bancii Transilvania au crescut in primul semestru al acestui an cu 8,4% fata de sfarsitul anului 2014, totalizand 38. 601 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al bancii .

Profitul brut al Bancii Transilvania - in crestere cu 8% fata de primul semestru din 2014

Activele Bancii Transilvania au crescut in primul semestru al acestui an cu 8,4% fata de sfarsitul anului 2014, totalizand 38. 601 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa al bancii.

Investitiile straine directe au crescut cu 39%, ajungand la 1.66 mld. euro in primul semestru

Investitiile straine directe au crescut in primul semestru cu 39%, la circa 1. 66 miliarde euro, dupa ce in iunie investitorii au plasat 370 milioane de euro pe piata locala, al doilea cel mai ridicat nivel din acest an, dupa cel din martie, potrivit.

Profitul grupului Electrica a crescut cu 30% in primul semestru, la 277 milioane lei

Grupul Electrica, cu operatuni de distributie si furnizare de energie electrica, a inregistrat in primul semestru un profit net consolidat de 277 milioane lei, in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut.

Pierderile Electroputere Craiova au crescut de trei ori, in primul semestru

Electroputere Craiova a incheiat primul semestru al acestui an cu pierderi de 9,859 milioane lei, de trei ori mai mari fata de cele de 3,227 milioane lei raportate la finele lunii iunie 2014, conform rezultatelor financiare transmise ieri Bursei de Valori Bucuresti.

Contul curent al balantei de plati si-a redus deficitul cu 67% in primul semestru

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primul semestru un deficit de 285 milioane euro, in scadere cu 67% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile majorarii excedentului balantei veniturilor secundare si a serviciilor si reducerii deficitului la veniturile primare.

Contul curent al balantei de plati si-a redus deficitul cu 67% in primul semestru, la 285 mil. euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primul semestru un deficit de 285 milioane euro, in scadere cu 67% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile majorarii excedentului balantei veniturilor secundare si a serviciilor si reducerii deficitului la veniturile primare, a anuntat astazi Banca Nationala a Romaniei prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )