Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pierderile Electroputere Craiova au crescut de trei ori, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pierderile Electroputere Craiova au crescut de trei ori, in primul semestru

Electroputere Craiova a incheiat primul semestru al acestui an cu pierderi de 9,859 milioane lei, de trei ori mai mari fata de cele de 3,227 milioane lei raportate la finele lunii iunie 2014, conform rezultatelor financiare transmise ieri Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

440.000 de turisti a atras Brasovul in primul semestru, de trei ori mai mult decat Sibiul

087 de persoane s-au cazat, in primul semestru al acestui an, la hotelurile si pensiunile din judetul Brasov, in crestere cu 15,5% fata de prima jumatate a lui 2014.

Profit de trei ori mai mic pentru FP

Fondul Proprietatea FP) a raportat un profit de 3 ori mai mic pe primele sase luni. Conform unui comunicat remis redactiei, fondul a avut un profit de 356,5 milioane de lei in primul semestru al anului, fata de rezultatul de 1,05 miliarde lei raportati in perioada similara a anului trecut.

PIB a crescut in primul semestru cu 3,7% comparativ cu semestrul I 2014

Produsul Intern Brut a crescut in primul semestru cu 3,7% pe serie bruta si cu 3,8% pe serie ajustata sezonier, dupa ce in trimestrul al doilea a urcat cu 3,2% pe serie bruta si cu 3,7% pe serie ajustata fata de aceeasi perioada a anului trecut, insa comparativ cu primul trimestru a avansat cu 0,1%, arata datele Institutului National de Statistica, remise azi redactiei.

Investitiile straine directe au crescut cu 39%, ajungand la 1.66 mld. euro in primul semestru

Investitiile straine directe au crescut in primul semestru cu 39%, la circa 1. 66 miliarde euro, dupa ce in iunie investitorii au plasat 370 milioane de euro pe piata locala, al doilea cel mai ridicat nivel din acest an, dupa cel din martie, potrivit.

Lucrarile de constructii au crescut in primul semestru cu peste 10%

Volumul lucrarilor de constructii a crescut in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu 10,3% ca serie bruta si cu 10,9% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a anuntat miercuri Institutul.

Profitul grupului Electrica a crescut cu 30% in primul semestru, la 277 milioane lei

Grupul Electrica, cu operatuni de distributie si furnizare de energie electrica, a inregistrat in primul semestru un profit net consolidat de 277 milioane lei, in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut.

Profitul Biofarm a crescut cu 2% in primul semestru din 2015

Compania Biofarm a inregistrat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 15,034 milioane lei, cu 2% mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform informatiilor financiare remise, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB), citate de Agerpres.

Volumul vanzarilor Coca-Cola in Romania a crescut cu circa 8%

Volumul vanzarilor Coca-Cola in Romania a avansat in primul semestru cu un procentaj ridicat dintr-o singura cifra 7-9%), cu evolutie pozitiva la nivelul intregului portofoliu de produse, iar compania anticipeaza ca in perioada urmatoare va inregistra in continuare crestere in regiune.

Profitul OTP Bank Romania a scazut cu o treime in primul semestru, la 16.3 milioane lei

Profitul ajustat dupa impozitare al OTP Bank Romania a scazut in primul semestru cu 33%, la 16. 3 milioane lei, dupa ce cheltuielile operationale au crescut cu 60% in contextul consolidarii operatiunilor Millennium Bank, a carei achizitie s-a incheiat.

Santierul Naval Orsova a incheiat primul semestru din 2015 cu un profit net de 151.612 lei

Santierul Naval Orsova a inregistrat in primul semestru al acestui an un profit net de 151. 612 lei, de circa 18 ori mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, care s-a ridicat la 2,7 milioane de lei, conform informatiilor financiare remise, miercuri, Bursei de Valori Bucuresti si citate de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )