Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pica Dragnea?! Conducerea PSD, SCHIMBATA! Avem nevoie de o miscare inteligenta!

B1 B1,
Pica Dragnea?! Conducerea PSD, SCHIMBATA! Avem nevoie de o miscare inteligenta!

PSD sta sa explodeze din interior! Liderii locali se intorc impotriva sefului Liviu Dragnea. Cel mai vehement este primarul Iasiului, Mihai Chirica. Acesta a declarat ca se cere urgent schimbarea. continuă pe B1

Pica Dragnea?! Conducerea PSD, SCHIMBATA! Avem nevoie de o miscare inteligenta! (VIDEO)

PSD sta sa explodeze din interior! Liderii locali se intorc impotriva sefului Liviu Dragnea. Cel mai vehement este primarul Iasiului, Mihai Chirica. Acesta a declarat ca se cere urgent schimbarea.

Surse: Ioan Denes, votat de conducerea PSD ca ministru al Apelor si Padurilor in locul Doinei Pana. Denes a migrat din PNL in PSD in 2014

Ioan Denes, senator PSD de Bistrita, a fost agreat luni de conducerea PSD pentru a o inlocui pe demisionara Doina Pana ca ministru al Apelor si Padurilor, potrivit unor surse din partid. Denes a fost sustinut de organizatia de Bistrita, condusa de Radu Moldovan, organizatie care o sustinuse si pe Doina Pana. Denes a trecut de la PNL la PSD in 2014, dupa ruperea USL.

Ioan Denes, votat de conducerea PSD ca ministru al Apelor si Padurilor in locul Doinei Pana. Denes a migrat din PNL in PSD in 2014

Ioan Denes, senator PSD de Bistrita, a fost agreat luni de conducerea PSD pentru a o inlocui pe demisionara Doina Pana ca ministru al Apelor si Padurilor, potrivit unor surse din partid. Informatia a fost confirmata la finalul sedintei de Mihai Fifor, ministrul Apararii. Denes a fost sustinut de organizatia de Bistrita, condusa de Radu Moldovan, organizatie care o sustinuse si pe Doina Pana. Denes a trecut de la PNL la PSD in 2014, dupa ruperea USL.

Dragnea si Tudose, fata in fata la sedinta CEX al PSD. Oprisan: Este nevoie de o restructurare totala. Dragnea: Nu ma tem ca voi fi schimbat

Zi hotaratoare pentru social-democrati. Liderii partidului decid viitorul PSD la sedinta Comitetului Executiv, care va avea loc in aceasta dupa-amiaza. Potrivit unor surse din interior, sedinta se an.

Conducerea PSD se gandeste la o noua arhitectura a Guvernului

Guvernul ar putea fi restructurat, ramanand 16 - 17 ministere, fata de 24, cate sunt in prezent, a declarat, ieri, presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, apreciind ca este necesar si un Congres al partidului.

Gravitatea cazului de pedofilie nu-l misca pe Dragnea. Asaltul PSD asupra Legilor Justitiei continua

Daca ar fi fost deja aplicate modificarile PSD la Codurile Penale, pedofilul din Capitala nu ar fi fost prins. in acest caz, care a ingrozit Romania in ultimele zile, agresorul a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )