Libnet.ro
UNICEF

21:00

Pielea artificiala care poate simti durerea tocmai a fost creata. La ce va fi utila?

Playtech Playtech,
Pielea artificiala care poate simti durerea tocmai a fost creata. La ce va fi utila?

Cercetatorii au creat o piele artificiala care este capabila sa reactioneze la durere la fel ca pielea umana reala. Scopul este imbunatatirea proteticii, permiterea unor alternative mai. continuă pe Playtech

Energia care poate eradica saracia pe planeta a fost descoperita! De ce poporul nu are acces la ea

Misterul celui mai mare inventator, Nikola Tesla, persista si astazi, fiind considerat un adevarat vizionar, iar inventiile sale mult inaintea timpului sau. Cu toate astea, chiar daca s-au descoperit multe din cercetarile sale, oamenii de stiinta de astazi, cu toata tehnologia la indemana, nu au putut recrea mediile vizionare create de Tesla. Energia care poate .

Ingredientul din natura care poate distruge celulele cancerului de san. Cercetatorii au facut descoperirea acum

In cadrul unui studiu recent, publicat in jurnalul Nature Precision Oncology, a fost analizat un ingredient din natura cu scopul de a cerceta proprietatile anticancerigene ale acestuia. S-a dovedit remarcabil de eficient. Studiu 124; Ingredient din natura care poate distruge celulele cancerului de san Veninul obtinut de la albinele europene s-a dovedit benefic in distrugerea .

Ludovic Orban: Nicusor Dan e singurul care poate bate candidatul PSD, iubeste Bucurestiul, are solutii si sustinerea celor mai serioase partide (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, este singurul care poate invinge reprezentantul PSD, Gabriela Firea, si este singurul care are solutii.

Raluca Turcan: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi sa nu vina

Vicepremierul Raluca Turcan, i-a indemnat pe liberalii din Sibiu, judet in care aceasta este lider, sa atraga toti oamenii care pot sa vina alaturi de PNL, pentru ca in tara PSD-ul este un adversar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )