Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ingredientul din natura care poate distruge celulele cancerului de san. Cercetatorii au facut descoperirea acum

Playtech Playtech,
Ingredientul din natura care poate distruge celulele cancerului de san. Cercetatorii au facut descoperirea acum

In cadrul unui studiu recent, publicat in jurnalul Nature Precision Oncology, a fost analizat un ingredient din natura cu scopul de a cerceta proprietatile anticancerigene ale acestuia. S-a dovedit remarcabil de eficient. Studiu 124; Ingredient din natura care poate distruge celulele cancerului de san Veninul obtinut de la albinele europene s-a dovedit benefic in distrugerea . continuă pe Playtech

Veninul de albine poate distruge celulele canceroase la san

Un tanar om de stiinta australian a facut o descoperire inovatoare in cautarea unui tratament pentru cancerul de san. Un studiu realizat de Dr. Ciara Duffy, in varsta de 25 de ani, a.

Energia care poate eradica saracia pe planeta a fost descoperita! De ce poporul nu are acces la ea

Misterul celui mai mare inventator, Nikola Tesla, persista si astazi, fiind considerat un adevarat vizionar, iar inventiile sale mult inaintea timpului sau. Cu toate astea, chiar daca s-au descoperit multe din cercetarile sale, oamenii de stiinta de astazi, cu toata tehnologia la indemana, nu au putut recrea mediile vizionare create de Tesla. Energia care poate .

Ludovic Orban: Nicusor Dan e singurul care poate bate candidatul PSD, iubeste Bucurestiul, are solutii si sustinerea celor mai serioase partide (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, este singurul care poate invinge reprezentantul PSD, Gabriela Firea, si este singurul care are solutii.

Locul de vis din Romania care nu e pe internet. in ce judet se afla si ce poti vedea aici

In Romania inca exista locuri parca atinse dedivinitate, nedescoperite in totalitate. Multe dintre ele au radacini seculare, atat ca existenta fizica, cat si ca mit in folclorul romanesc. Printre aceste locuri unice in lume, se afla si o locatie numita Focul Viu de la Lopatari. Locul de vis din Romania care nu e pe internet .

Pielea artificiala care poate simti durerea tocmai a fost creata. La ce va fi utila?

Cercetatorii au creat o piele artificiala care este capabila sa reactioneze la durere la fel ca pielea umana reala. Scopul este imbunatatirea proteticii, permiterea unor alternative mai.

Raluca Turcan: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi sa nu vina

Vicepremierul Raluca Turcan, i-a indemnat pe liberalii din Sibiu, judet in care aceasta este lider, sa atraga toti oamenii care pot sa vina alaturi de PNL, pentru ca in tara PSD-ul este un adversar.

Astra Film Festival 2020: Vizionare de film din barci care plutesc pe lac

Experienta inedita pentru publicul Astra Film Festival 2020. Spectatorii sunt chemati sa ia loc in barci sau in hidrobiciclete care plutesc pe apa si sa se lase dusi de valul filmului documentar. Iar cadrul nu va fi o sala de cinema, ci un lac aflat in inima miraculosului Muzeu Astra, unul din cele mai frumoase din Europa. in trei seri la rand, filmele vor fi proiectate pe un ecran imens, amplasat printre mori de vant. Publicul va fi invitat sa ia loc in barci pe acordurile Fanfarei Zece Prajini.

Ludovic Orban: incepand de astazi cresc pensiile. Punctul de pensie a crescut cu 14%, atat ne-am permis din resursele care exista (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca incepand din aceasta luna se vor plati pensiile crescute cu 14%, ca urmare a majorarii punctului de pensie. Este vorba despre o crestere in limitele permise de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )