Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pieleanu: Daca maine ar avea loc alegeri, presedintele Klaus Iohannis ar castiga din nou

Antena3 Antena3,
Pieleanu: Daca maine ar avea loc alegeri, presedintele Klaus Iohannis ar castiga din nou

Sociologul Marius Pieleanu, cel care conduce institutulAvangarde, este de parere ca, daca maine ar avea loc alegeri, presedintele Klaus Iohannis ar iesi din nou. continuă pe Antena3

Cinci mesaje-cheie pentru 2018 lansate de presedintele Klaus Iohannis

Radu Tudor a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, cinci mesaje-cheie lansate de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis considera ca.

Presedintele Klaus Iohannis le da LOVITURA DE GRATIE! Ce LEGE A REFUZAT sa promulge

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, luni, in Parlament pentru reexaminare proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane.

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, despre decizia instantei de a anula hotararea prin care s-a aprobat o parcare de 750 locuri pe un spatiu verde aferent Parcului Tineretului: Construirea acestei parcari va avea loc negresit!

Construirea acestei parcari va avea loc negresit, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis anularea hotararii prin care Consiliul Local sector 4 a aprobat indicatorii tenico-economici pentru parcarea pe care edilul vrea sa o construiasca pe un spatiu verde aferent parcului Tineretului. Reamintim ca Primaria Capitalei a dat Primariei Sector 4 acest spatiu verde pentru a amenaja un parc. Procesul a fost intentat de Asociatiile Salvati Bucurestiul si Ecocivica, care militeaza pentru salvarea spatiului verde.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )