Libnet.ro
UNICEF

07:15

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis, dupa ce a refuzat dezbaterea: Cred ca ii e teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, replica pentru Iohannis, dupa ce a refuzat dezbaterea: Cred ca ii e teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce actualul presedintele al Romaniei a refuzat dezbaterea propusa de PSD. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

Viorica Dancila, scrisoare pentru Klaus Iohannis, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila s-a hotarat sa ii trimita o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care sa ii ceara in mod oficial o dezbatere electorala inainte de turul II al alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Petitie online pentru o dezbatere intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Liderii TSD Cluj au lansat o petitie online pentru o dezbatere electorala intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale.

Viorica Dancila il provoaca pe Klaus Iohannis, in direct pe B1 TV. Sefa PSD cere o dezbatere unu la unu cu presedintele, pentru finala prezidentialelor (VIDEO)

Viorica Dancila, data ca si calificata in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de catre rezultatele exit-poll, l-a provocat din nou pe Klaus Iohannis, marele castigator al primului tur de scrutin si pr.

Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie a bunastarii, o Romanie sigura si demna

Liderul PSD, Viorica Dancila, a votat, duminica dimineata, in Bucuresti, venind impreuna cu sotul sau si cu fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu. Am votat pentru o Romanie a bunastarii, sigura si demna, a spus fostul premier.

VIORICA DANCILA: inca astept ca presedintele sa accepte invitatia la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca are rabdare si ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis sa gaseasca intelepciunea, taria si curajul de a accepta invitatia sa la dezbaterea pe care romanii o cer si o merita.

Dancila posteaza pe Facebook replici pentru Iohannis, chiar in timpul sedintei cu scantei de la PSD

Viorica Dancila a reactionat rapid dupa ce Klaus Iohannis a transmis ca nu va accepta o dezbatere deoarece ea este candidatul unui partid care a guvernat impotriva romanilor 3 ani. Eu cred ca.

Viorica Dancila ii scrie lui Iohannis si il invita la dezbatere electorala

PSD va trimite o invitatie scrisa adresata echipei de campanie a lui Klaus Iohannis pentru organizarea unor dezbateri electorale intre liderul PSD Viorica Dancila si presedintele Romaniei, inainte de al doilea tur de scrutin al prezidentialelor, au.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce-si reproseaza Viorica Dancila, dupa turul 1 al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a declarat, duminica, dupa aflarea rezultatelor exit-poll privind alegerile prezidentiale, ca isi reproseaza faptul ca nu a reusit sa ajunga in.

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )