Libnet.ro
UNICEF

17:15

Pierderi de 1 miliard dolari pentru Uber, in primul trimestru din acest an

Hotnews Hotnews,
 Pierderi de 1 miliard dolari pentru Uber, in primul trimestru din acest an

Uber Technologies a raportat pierderi de 1 miliard de dolari, in primul trimestru a acestui an, la scurta vreme de la listarea la bursa, dar o crestere importanta a veniturilor si investitii substantiale in serviciul de livrare de mancare. continuă pe Hotnews

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN ACEST AN: Veniturile principalelor banci de investitii din lume, crestere de 6%

Veniturile principalelor banci de investitii din lume, obtinute din tranzactii cu materii prime, vanzarea derivatelor si alte activitati din sector, au crescut cu 6% in primul trimestru din acest an, in urma majorarii castigurilor din titei, se arata intr-un studiu realizat de compania de analize Coalition, transmite Reuters.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI: Sistemul bancar, profit de 1,84 miliarde lei

Sistemul bancar a realizat un profit de 1,84 miliarde de lei, in primul trimestru din acest an, iar totalul activelor la valoare neta se situa la 451,9 miliarde de lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

TURCIA, PRIMUL TRIMESTRU 2019: Economia s-a contractat in ritm anual cu 2,6%

Economia turca s-a contractat in ritm anual cu 2,6% in primul trimestru din 2019, in linie cu estimarile, transmit Anadolu si Reuters.

Uber a inregistrat o pierdere de 1 miliard de dolari in primul trimestru, la venituri in crestere cu 20%

Uber Technologies a inregistrat o pierdere de 1 miliard de dolari in primul trimestru, pe fondul cheltuielilor mari pentru dezvoltarea afacerilor de livrare de mancare si transportul de marfuri, in timp ce veniturile au urcat cu 20%, la 3,1 miliarde de dolari, potrivit primelor rezultate financiare raportate dupa listarea companiei la bursa, transmite Reuters.

IN PRIMUL TRIMESTRU AL ACESTUI AN: Alpha Bank Romania, venituri operationale in crestere cu 14,3%

Alpha Bank Romania a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, venituri operationale in crestere cu 14,3%, ajungand la 34,6 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat al bancii remis, astazi, Redactiei noastre.

IN PRIMUL TRIMESTRU: Piata smartphone-urilor s-a contractat cu 2,7%

Vanzarile mondiale de smartphone s-au contractat cu 2,7% in primul trimestru al acestui an, pana la 373 milioane unitati, a anuntat astazi firma de cercetare de piata Gartner, transmite Reuters.

Uber, pierdere de 1 miliard de dolari in T1

Uber Technologies a inregistrat o pierdere de 1 miliard de dolari in primul trimestru, pe fondul cheltuielilor mari pentru dezvoltarea afacerilor de livrare de mancare si transportul de marfuri, in timp ce veniturile au urcat cu 20%, la 3,1 miliarde de dolari, potrivit primelor rezultate financiare raportate dupa listarea companiei la bursa.

Profit urias pentru bancile din Romania, in primul trimestru

Sistemul bancar a realizat un profit de 1,84 miliarde de lei in primul trimestru din acest an, iar totalul activelor la valoare neta se situa la 451,9 miliarde de lei, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

Romania este in top 10 tari cu cel mai mare numar de servere de comanda si control folosite pentru atacuri de tip DDoS - raport Kaspersky Lab

In primul trimestru din 2019, numarul de atacuri DDoS a crescut cu 84%, comparativ cu T4 2018. A fost o crestere remarcabila in special a numarului de atacuri care au durat peste o ora, precum si a duratei medii a acestui tip de atacuri. Cifrele din raportul Kaspersky Lab arata ca infractorii s-au concentrat pe atacuri mai lungi. Romania apare in Top 10 tari cu cel mare numar de servere de comanda si control pentru botnet-uri folosite in atacuri DDoS pe locul 9, cu un procent de 2,89. Atacurile de tip DDoS constau in indisponibilizarea unui server prin supraincarcarea cu solicitari.

Iohannis: Voi forma un grup de lucru pentru solutii privind votul din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca va forma un grup de lucru care va cauta solutii cu privire la votul romanilor din strainatate, precizand ca va avea discutii si cu premierul Viorica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )