Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce a pierdut Serena Williams, dupa ce a fost invinsa. Simona Halep i-a distrus visul!

Antena3 Antena3,
Ce a pierdut Serena Williams, dupa ce a fost invinsa. Simona Halep i-a distrus visul!

Se spune ca, la 37 de ani, Serena Williams mai intra pe terenul de tenis, avand un singur obiectiv: sa fie in fruntea ierarhiei jucatoarelor cu cele mai multe trofee de Grand Slam. Simona Halep avea, inaintea. continuă pe Antena3

DigiSport: A mai slabit 20 de grame. Trebuie sa o ridice cu macaraua! Serena Williams, ironizata inaintea finalei cu Simona Halep

Simona Halep - Serena Williams este marea finala din acest an a turneului de la All England Club. Desi statistica nu ii este favorabila, Simona are prima sansa in finala de sambata cu Serena.

Serena Williams, DECLARATIE fair-play dupa ce a fost spulberata de Simona Halep: Cand o jucatoare evolueaza asa, trebuie sa-ti scoti palaria

Campioana de sapte ori la Wimbledon, Serena Williams a fost invinsa in doar 55 de minute de Simona Halep, scor 6-2, 6-2, in finala editiei din acest an a Grand Slam-ului londonez. Americanca a avut numai cuvinte.

VIDEO Serena Williams, fair-play dupa infrangerea in fata Simonei Halep: Cand o jucatoare evolueaza asa, trebuie sa-ti scoti palaria

Campioana de sapte ori la Wimbledon, Serena Williams a fost invinsa in doar 55 de minute de Simona Halep, scor 6-2, 6-2, in finala editiei din acest an a Grand Slam-ului londonez. Americanca a avut numai cuvinte de lauda pentru jucatoarea noastra, recunoscandu-i superioritatea. Cand o jucatoare evolueaza asa, trebuie sa-ti scoti palaria, a spus Serena Williams.

Serena Williams abia asteapta finala cu Simona Halep: Mereu au fost meciuri grele cu ea

Simona Halep si Serena Williams se vor lupta, sambata, pentru trofeul pus in joc la Wimbledon dupa evolutii entuziasmante de ambele parti in cele doua saptamani ale Grand Slam-ului londonez.

Halep a distrus visul cel mare al Serenei: Ce sansa a ratat Williams, dupa ce a fost invinsa, astazi, in finala de la Wimbledon

Se spune ca, la 37 de ani, Serena Williams mai intra pe terenul de tenis, avand un singur obiectiv: sa fie in fruntea ierarhiei jucatoarelor cu cele mai multe trofee de Grand Slam.

Ce spune Serena Williams despre finala de la Wimbledon cu Simona Halep

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 10 WTA va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a trecut, joi, in semifinale de.

Serena Williams, discurs laudativ la adresa Simonei Halep

Pentru al doilea an consecutiv Serena Williams a plecat invinsa din finala de la Wimbledon si egalarea recordului de 24 de titluri al lui Margaret Court se amana pana cel putin la US Open.

Serena Williams va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon

Serena Williams va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, joi, fara drept de apel, 6-1, 6-2, pe Barbora Strycova 54 WTA).

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

Serena Williams, pictorial indraznet cu fotografii neretusate: cum arata sportiva. Ea semneaza si un puternic eseu despre discriminarea femeilor

Serena Williams a fost protagonista unui pictorial indraznet pentru editia din Statele Unite a revistei Harpers Bazaar, iar fotografiile publicate sunt neretusate.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )