Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pilotul roman Claudiu David va fi unul dintre protagonistii festivalului prin care BMW isi sarbatoreste centenarul

Hotnews Hotnews,
 Pilotul roman Claudiu David va fi unul dintre protagonistii festivalului prin care BMW isi sarbatoreste centenarul

Pilotul roman Claudiu David va fi unul dintre protagonistii centenarului BMW, sarbatorit in perioada 9-11 septembrie. Timp de trei zile, artisti internationali de prestigiu si piloti vor sarbatori impreuna cu publicul 100 de ani de BMW, in Munchen. continuă pe Hotnews

EurActiv: Unul dintre agentii Mossad care o spionau pe Laura Codruta Kovesi a fugit din tara

Unul dintre suspectii urmariti de autoritati pentru spionaj asupra Laurei Codruta Kovesi si a familiei sale a reusit sa fuga de sub supraveghere si sa treaca granita, scrie euractiv. ro. Este vorba despre unul dintre fostii ofiteri Mossad implicati in actiunea din Romania a firmei private Black Cube.

Ce onorariu a primit pentru misiune unul dintre spionii care au indimidat-o pe Kovesi

Weiner Ron, unul dintre cei doi israelieni angajati de firma Black Cube pentru intimidarea procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi, a primit 5. 000 de euro pentru aceasta misiune, au declarat surse judiciare, citate.

5.000 de euro a primit unul dintre israelienii angajati pentru a o intimida pe Kovesi,

5000 de euro a primit unul dintre israelienii angajati de firma Black Cube pentru intimidarea procurorului sef al DNA Laura Kovesi, au declarat surse judiciare.

Unul dintre suspectii in cazul spionajului asupra Laurei Codruta Kovesi a reusit sa fuga din Romania, cu un taxi, pe la Giurgiu

Unul dintre suspectii urmariti pentru spionaj asupra Laurei Codruta Kovesi si a unor membri ai familiei sale a fugit de sub supraveghere si a trecut granita in Bulgaria, potrivit unor surse judiciare,.

EurActiv: Unul dintre agentii Mossad care o spionau pe Laura Codruta Kovesi a fugit din tara

Unul dintre suspectii urmariti de autoritati pentru spionaj asupra Laurei Codruta Kovesi si a familiei sale a reusit sa fuga de sub supraveghere si sa treaca granita, scrie euractiv. ro. Este vorba despre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )