Libnet.ro
UNICEF

19:30

PING-PONG CU CONSTITUTIA INTRE PALATE Iohannis si Dancila, contre pe nominalizarea lui Dan Nica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PING-PONG CU CONSTITUTIA INTRE PALATE Iohannis si Dancila, contre pe nominalizarea lui Dan Nica

Nominalizarea de catre guvernul Dancila a deputatului european Dan Nica pentru functia de comisar european al transporturilor a iscat nemultumirea presedintelui Klaus Iohannis. Acesta i-a solicitat ieri premierului Viorica Dancila sa faca o noua nominalizare pentru pozitia de comisar european doar in urma consultarii cu presedintele Romaniei si dupa obtinerea avizului Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

Razboi intre PALATE! Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Presedintele a fost informat. Cred ca a fost prins cu activitatea de campanie si a omis

Un nou razboi intre Palate, pe tema propunerii unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a declarat, marti, ca refuzul.

KLAUS IOHANNIS: Dancila incalca flagrant Constitutia si afecteaza credibilitatea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, ca premierul incalca flagrant Constitutia si afecteaza grav credibilitatea Romaniei, continuand sa demonstreze ca nu mai are ce cauta in fruntea Guvernului. incapatanarea de a-si sustine prietenii politici pentru o functie in Uniunea Europeana, in ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un esec urias, a transmsi presedintele.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru nominalizarea comisarului european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european.

Ziua si atacul politic la adresa lui Klaus Iohannis. Dancila: Otara intreaga asteapta sa va faceti treaba

Premierul Viorica Dancila il critica pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru faptul ca nu a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale prin care e obligat sa numeasca trei interimari si sa vacanteze doua locuri in Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )