Libnet.ro
UNICEF

00:07

Razboi intre PALATE! Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Presedintele a fost informat. Cred ca a fost prins cu activitatea de campanie si a omis

B1 B1,
Razboi intre PALATE! Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Presedintele a fost informat. Cred ca a fost prins cu activitatea de campanie si a omis

Un nou razboi intre Palate, pe tema propunerii unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a declarat, marti, ca refuzul. continuă pe B1

Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Daca ceream eu demisia cuiva, era scandal

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca tragediile nu trebuie folosite drept teme de campanie electorala, facand referire la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia sefului DIICOT.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Viorica Dancila in scandalul comisarului european: Guvernarea dumneavoastra a facut deja mult prea mult rau Romaniei, opriti-va!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca refuzul premierului Viorica Dancila de a se consulta cu el in ceea ce priveste problema comisarului european, care vizeaza reputatia tarii noastre, reprezinta o i.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru nominalizarea comisarului european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european.

Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Cotroceni pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european. in temeiul dispoz.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila: Discutiile, pe tema nominalizarii unei persoane pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru a discuta despre nominalizarea unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, potrivit unui comunicat de presa al.

Dancila: CCR a dat dreptate Guvernului. ii cer presedintelui sa numeasca ministri interimari imediat

Premierul Viorica Dancila a declarat ca judecatorii Curtii Constitutionale au dat dreptate Guvernului prin ultimele decizii si i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa numeasca ministri interimari imediat.

Viorica Dancila: ii cer presedintelui sa numeasca ministri interimari imediat. Nu de indata pentru ca am vazut ce inseamna asta la presedintele Iohannis

Presedintele PSD Viorica Dancila va sustine miercuri seara de la ora 20. 00 o declaratie de presa la sediul partidului din Soseaua Kiseleff. Premierul va vorbit probabil despre motivarea deciziei CCR prin care presedintele Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministrii PSD.

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

Iohannis o convoaca la Cotroceni pe Viorica Dancila pe tema nominalizarii comisarului european: O problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis luni o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita la consultari, miercuri, pe tema nominalizarii comisarului european, o problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman. Demersul presedintelui vine la patru zile de la decizia Comisiei pentru Afaceri Juridice JURI) din Parlamentul European de a respinge candidatura Rovanei Plumb din cauza unui conflict de interese, procedura fiind suspendata.

Viorica Dancila: Spre deosebire de Iohannis si Barna, eu nu m-am dus in SUA sa fac poze sau sa lansez carti

Premierul Viorica Dancila face declaratii de presa la sediul PSD. -Vedem atacuri furibunde si o lupta cu interesele Romaniei - Am avut o vizita in SUA. Am vazut comparatii intre vizitele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )