Libnet.ro
UNICEF

17:45

Pink, desemnata cel mai frumos om in anul 2018 de o revista

B1 B1,
Pink, desemnata cel mai frumos om in anul 2018 de o revista

Pink a fost desemnata de revista People simbolul celor mai frumosi oameni in 2018, conducerea publicatiei spunand ca a ales-o pe ea anul acesta deoarece este un model care intruchipeaza cinstea si. continuă pe B1

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Nubia Z18 va fi cel mai frumos telefon de top iesit din China

Nubia este un subsidiar al ZTE, dar ai fi tentat sa uiti acest detaliu daca ai in vedere creatiile originale care ies din mainile inginerilor chinezi. Urmatorul smartphone care confirma aceasta politica inovativa va fi Nubia Z18. Pana la aceasta ora, Nubia a reusit deja sa lanseze in 2018 cateva terminale intersante, chiar daca sunt [].

Rochia Mea: cel mai sexy clip Ruby ever!

Dupa o pauza de cateva luni, Ruby revine cu cel mai fresh produs al acestui an: Rochia Mea! Un clip bogat si plin de senzualitate, Rochia mea aduce in acelasi loc dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy, decoruri construite special pentru acest concept si mai mult de 22 de ore de filmare. Toate astea in regia lui SAN, dupa un concept si scenariu marca Ruby.

Pretul aluminiului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, din cauza sanctiunilor impuse de SUA grupului rus Rusal

Pretul aluminiului a atins luni, la Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, continuand cresterea record inregistrata saptamana trecuta.

Cel mai odios criminal in serie, o superba femeie din Romania! Ce le facea amantilor sai

Povestea Verei Renczi, o femeie din Romania care a omorat 35 de barbati, este desprinsa parca dintr-un film marca Hollywood. Cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in.

Cresterea economica din 2017, cel mai inalt ritm din perioada post-criza, spune BNR

Membrii Consiliului de Administratie al bancii centrale au sesizat ca, pe ansamblul anului 2017, cresterea economica a atins cel mai inalt ritm din perioada post-criza, dar accelerarea ei semnificativa a fost.

China are cel mai lung pod din lume cu fier cat 60 de turnuri Eiffel

China planuieste ca in urmatorul deceniu sa incurajeze 250 de milioane de oameni sa se mute in marile orase aflate in curs de dezvoltare. Pentru a face fata viitoarei migratii, tara a investit zeci de miliarde de dolari in proiecte de infrastructura gigantice. in mai, China va termina unul dintre cele mai ambitioase proiecte de [].

Care este cel mai sigur loc dintr-un avion

Potrivit revistei TIME, statisticile arata ca cele mai sigure locuri sunt cele din mijloc, aflate in partea din spate a avionului, concluzie bazata pe studiile asupra accidentelor aviatice din ultimii 35 de.

Cel mai fericit partid din Europa

Partidul Democratic al Socialistilor PDS) din Muntenegru e, probabil, cea mai fericita formatiune politica din Europa. E la putere din 1990 pana azi, chiar daca tara in care guverneaza a disparut si s-a reinventat de doua ori.

Cristian Preda, despre cel mai fericit partid din Europa: E la putere din 1990, chiar daca tara in care guverneaza a disparut si s-a reinventat de doua ori

Partidul Democratic al Socialistilor PDS) din Muntenegru e, probabil, cea mai fericita formatiune politica din Europa. E la putere din 1990 pana azi, chiar daca tara in care guverneaza a disparut si s-a reinventat de doua ori.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )