Libnet.ro
UNICEF

23:01

Pintea, despre cazul copilului din Rmnicu Vlcea: Daca se constata inadvertente n actul medical, urmeaza plngerea penala

Hotnews Hotnews,
 Pintea, despre cazul copilului din Rmnicu Vlcea: Daca se constata inadvertente n actul medical, urmeaza plngerea penala

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a precizat, sambata, referitor la cazul copilului din Ramnicu Valcea care a intrat in coma, ca inspectorii au facut deja unele cercetari la Spitalul Judetean, iar daca se constata inadvertente in ce priveste actul medical, urmeaza plangerea penala. Ea a mai spus ca parintii copilului pot face plangere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis. continuă pe Hotnews

Pintea, despre cazul copilului din Rmnicu Vlcea: Daca se constata inadvertente n actul medical, urmeaza plngerea penala

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a precizat, sambata, referitor la cazul copilului din Ramnicu Valcea care a intrat in coma, ca inspectorii au facut deja unele cercetari la Spitalul Judetean, iar daca se constata inadvertente in ce priveste actul medical, urmeaza plangerea penala. Ea a mai spus ca parintii copilului pot face plangere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis.

Sorina Pintea, despre cazul bebelusului care a murit la Spitalul din Targoviste: E destul de ciudat

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Dambovita fac joi verificari in cazul bebelusului care a decedat la Spitalul Judetean din Targoviste, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Inspector.

Sorina Pintea despre copilul n moarte cerebrala a carui familie acuza medicii de malpraxis: Nu s-au respectat protocoalele de transfer si procedurile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma ca in cazul copilului din Valcea care a ajuns in stare foarte grava la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, a carui familie acuza medicii valceni de malpraxis, nu s-au respectat intocmai protocoalele de transfer si procedurile. La Spitalul Judetean de Urgenta din Valcea a fost declansata o ancheta, mai spune Sorina Pintea.

Sorina Pintea despre medicii rezidenti din Craiova care si platesc masa: 10 lei de doua ori pe luna nu e mult

Medicii rezidenti nu au masa asigurata, afirma ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, precizand ca salariul acestora este incadrat intre 2. 500 si 6. 000 de lei, iar achitarea contravalorii de 10 lei de doua ori pe luna nu reprezinta un efort financiar mare in aceste conditii, spune ministrul.

Concluzie socanta in cazul copilului mort la Sanador: un vas de sange a fost intepat in timpul operatiei

Concluzie socanta a medicilor de la IML in cazul mortii copilului de un an si 10 luni care a murit dupa o banala operatie de hernie la Spitalul Sanador. Institutul de medicina legala a stabilit ca un vas de sange a fost intepat in timpul operatiei, iar copilul a sangerat lent ore-n sir pana a murit.

Veste bomba pentru pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din ianuarie... Vezi daca esti pe lista!

Toti romanii cu pensii mai mici de 600 de lei vor beneficia de o indemnizatie sociala, urmand ca din anul 2019, pensia minima sa creasca cu 10 procente, ajungand astfel la 704 lei, relateaza.

Veste bomba pentru pensionarii romani: Ce se intampla cu BANII acestora din ianuarie... Vezi daca esti pe lista!

Vesti bune pentru toti romanii cu pensii mai mici de 600 lei. Noua Lege a Pensiilor prevede ca aceasta categorie de pensionari sa beneficieze de o indemnizatie sociala. Din ianuarie 2019, pensia minima va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )