Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sorina Pintea despre medicii rezidenti din Craiova care si platesc masa: 10 lei de doua ori pe luna nu e mult

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea despre medicii rezidenti din Craiova care si platesc masa: 10 lei de doua ori pe luna nu e mult

Medicii rezidenti nu au masa asigurata, afirma ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, precizand ca salariul acestora este incadrat intre 2. 500 si 6. 000 de lei, iar achitarea contravalorii de 10 lei de doua ori pe luna nu reprezinta un efort financiar mare in aceste conditii, spune ministrul. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea despre spaga din spitale: Fenomenul nu este eradicat si este nca de mare amploare

Fenomenul spagii in spitalele din Romania este unul de mare amploare, a afirmat marti ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, adaugand ca intentioneaza sa faca, impreuna cu federatiile din sanatate, un plan de masuri pentru a limita obiceiul de a se oferi bani in plic in spitalele romanesti.

Sorina Pintea: As incuraja populatia din grupele curisc sase vaccineze

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, in emisiunea 100 de minute,ca nu exista o epidemie de gripa in Romania. Avem patrudecese cauzate de virusul gripal. Nu putem vorbi.

Sorina Pintea se ntlneste marti cu sindicatele din sanatate: Eu cred ca nu sunt motive de nemultumire

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca va avea, marti, o intalnire cu sindicatele din sanatate pentru a vedea care sunt problemele pe care reprezentantii acestora le identifica, adaugand ca, din punctul sau de vedere, nu exista motive de nemultumire.

Adrian Wiener, medic si senator USR, despre umilinta rezidentilor de la Craiova: Medicii rezidenti sunt asimilati instrumentarului n spitalele din Romnia

Umilinta rezidentilor din Romania in forma institutionalizata. Cu numar de inregistrare si stampila. Asta pe langa faptul ca munca din garzi nu le este retribuita in niciun fel, iar instruirea lor considerata ca un privilegiu. Medicii rezidenti sunt asimilati 'instrumentarului' in spitalele din Romania, comenteaza Adrian Wiener, medic si senator USR, situatia de la Spitalul Judetean din Craiova, unde medicii rezidenti pot manca in spital doar contra cost, in timpul garzilor, iar medicii specialisti si primari primesc masa gratuit.

Medicii rezidenti de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, umiliti. Anuntul conducerii spitalului care a starnit reactii vehemente

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova i-a anuntat pe sefii de sectii ca medicii rezidenti care efectueaza garzi nu mai primesc mancare in mod gratuit.

FOTO Anunt la spitalul din Craiova: Medicii rezidenti pot mnca n spital doar contra cost, n timp ce medicii specialisti si primari mannca gratuit

Medicii rezidenti pot manca in spital doar contra cost, in timpul garzilor, iar medicii specialisti si primari primesc masa gratuit la bucataria Spitalului Judetean din Craiova, potrivit unui anunt afisat marti, 8 ianuarie, pe peretii spitalului, semnat de directorul medical Mihaela Cheie. Purtatorul de cuvant al spitalului, medicul Cristina Geormaneanu, nu a putut fi contactata de HotNews. ro pentru un punct de vedere, pana la momentul publicarii acestui articol.

4 oameni au murit din cauza gripei. Sorina Pintea: Ne asteptam la o circulatie mai intensa a virusului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca patru decese cauzate de virusul gripal s-au inregistrat in acest sezon in Romania, adaugand ca deocamdata nu se poate vorbi despre o epidemie, dar se asteapta o circulatie mai intensa a acestui virus pe parcursul lunii februarie.

Ministrul Sanatatii se va intalni marti cu sindicatele din sector! Sorina Pintea: Nu exista motive de nemultumire

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca se va intalni, marti, cu sindicatele din domeniu pentru a vedea care sunt problemele pe care reprezentantii acestora le identifica, dar a adaugat ca, cel.

Sorina Pintea: Fenomenul spagii din spitale nu este eradicat, este inca de mare amploare. Ce masuri anunta ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca fenomenul spagii din spitale este inca de mare amploare si a anuntat ca, impreuna cu sindicatele, va face un plan de masuri pentru limitarea.

Sorina Pintea: Nu exista scaderi de venituri pentru personalul medical, nici la salarii, nici la garzi

Nu exista scaderi de venituri nici la salarii, nici la garzi pentru personalul medical, a declarat, marti, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, la finalul unei intalniri cu sindicatele din domeniu. OUG 114/2018 nu duce la scaderi de venituri, afirma ministrul Sanatatii, adaugand ca salariatii carora le raman inghetate sporurile beneficiaza de majprarile prevazute de legea salarizarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )